Емилия недоволна от поп-фолк наградите на ТВ Планета, Крум с първи проект

12 март 2013 | 13:26 Дачев
По думите й, нейният конфликт с Анелия е задкулисен и затова феновете нямат ясна представа за нещата
 
Не съм доволна от наградите за поп-фолк, дадени тази година от телевизия „Планета“ - заяви Емилия в предаването „ВИП зона“ по радио „Веселина“. "Искреността води до много скандали, за което се извинявам", уточнява изпълнителката.
По думите й много от колегите й са били ощетени: „Не съм съгласна, че се номинираха албуми, излезли през ноември и декември същата година. Това са неразгърнати проекти, които нямаха време да се популяризират сред феновете“.
 
Анелия заслужава приза за изпълнител на годината, категорична е Емилия. „Много уважавам Цветелина Янева и хората, които се трудят, затова тя също е достоен носител на наградата „Най-добър албум“, допълва Емилия. 
„Не ми хареса обаче начинът, по който беше обявена наградата“, откровена е звездата. Тя си подели с Цвети Янева отличието в категория „Най-добър албум“.

Емилия признава, че за миг се е колебаела дали въобще да излезе и да приеме статуетката, но се почувствала длъжна заради хората, които цяла година я подкрепят. „Наградите не са моят живот, но те са някаква оценка за труда ми“, обобщава певицата.
 
Тя признава за конфликта си с Анелия - „но не съм за тази, която ще говори“, каза Емилия. По думите й конфликтът е задкулисен и затова феновете не могат да получат ясна представа за нещата. 
„Аз искам да говоря за друго, но такива са нещата от живота. Има много мъже и жени, които са в моята ситуация. Не знам дали това е цирк, но всички, които уважават себе си, не трябва да мълчат. Сега се чувствам много по-добре и отърсена от един товар“, допълва тя. 
 
* * * * * * *

Крум представя „Отровна“ до дни
 
Крум ще пусне до дни първия си проект като част от редиците на „Пайнер“.
Песента е със заглавие „Отровна“. Автор на музиката и текста е Миро, а аранжиментът е на Калин Димитров.

„Песента е доста различна, името на самия автор говори за това. Надявам се хората да усетят магията й“, сподели Крум в предаването „Звездно“ по телевизия Планета.
 
Крум вече засне и видеоклип към „Отровна“, режисьор е Николай Нанков.
„Работим върху клип, който да отговаря на тази песен – да е въздействащ, да допълва музиката. Успях да събера страхотен екип за целия проект, дълго го планирах и всички положиха огромни усилия“ - допълва още певецът. 
 


ИЗБРАНО