”Имаш поща” се завръща на 8 февруари, вече 2 часа в петък

31 януари 2013 | 12:16 Дачев
Екипът на предаването отново обиколи България и събра истории от всички краища

Водещата Гала и пощальонът Пейо дадоха символичен рестарт на сезона на „Имаш поща“ тази сутрин в предаването "На кафе", като пуснаха в небето ято пощенски гълъби
 
Дългоочакваното завръщане на емоционалното предаване (след последното издание на 14 декември) бе ознаменувано в небето над София с птиците, символ на щастие и късмет - с пожелание да донесат много щастливи и вълнуващи истории.
„Имаш поща“ се завръща в ефира на Нова телевизия на 8 февруари (петък) от 20:00 часа, с 2 пъти повече истории и невероятни човешки съдби, развиващи се в продължение вече на 2 часа в студиото.
 
Всеки гълъб носи на крачето си послание, собственоръчно написано от Гала. Наблюдателните зрители на „На кафе“ забелязаха, че още във вторник водещата започна да пише посланията, а в сряда в студиото прелетя и един от представителите на пощальонското ято.
 
Екипът на предаването отново обиколи България и събра истории от всички краища – Банкя, Бобов дол, Добрич, Костинброд, с. Войводиново (варненско), Стралджа (ямболско), с. Богданица (пловдивско).
 
„Имаш поща” – от 8 февруари 2013, всеки петък вечер в праймтайм, от 20 до 22 ч. по Нова ТВ.


ИЗБРАНО