Боби Турбото влиза остро в „Кралица на шопинга”

2 октомври 2012 | 16:13 Дачев
Тази седмица задачата е: "модна икона"

Боби от София, известен още като Боби Турбото, влиза остро в „Кралица на шопинга” с хапливи коментари и пиперливи реплики към кандидат-кралиците. Още с първите си изяви в шоуто, Боби от София предизвика вълна от реакции сред почитателките на риалити шоуто и със сигурност прикова вниманието към себе си.

С появата на Боби от София новостите в „Кралица на шопинга” не спират. Първите две седмици на „Кралица на шопинга” предвизвикваха бурни реакции и коментари в Интернет и социалните медии, като не една дама поставя под съмнение вкуса на участничките.

От тази седмица всички почитателки на формата ще имат възможност да се състезават наравно с кандидат-кралиците от телелвизионния екран в онлайн игра, съобщават от TV7.

* * * * * * *

Тази седмица „Кралица на шопинга” продължава с нова тема. Стилистка, гимнастичка, „футболна съпруга”, манекенка и фешън маниачка са натоварени с нелеката задача да се представят като истинска модна икона. В надпреварата с часовника в шопинг риалитито няма да липсват и комични и напрегнати ситуации, женска завист и коментарите на Веско Йорданов.

Ексцентричната шопинг маниачка Виолета Драганова пък беше поредната коронована като „Кралица на шопинга” през втората седмица. Виолета си тръгна с чек за 3 000 лв., който похарчи за качествени чанти и куфари, бижута и обувки.

Задачата, която Йорданов постави на кандидатките за шопинг кралица тази седмица, беше да се подготвят с подходяща визия за първо интервю за работа в държавната администрация, като по време на изминалата седмица не спести критиките си към избора на петте дами. Виолета Драганова, Милка Виденова, Тетяна Юриевна, Ивелина Кунова и Ваня Трайкова се впуснаха в надпреварата за „кралица на шопинга” и зрителите видяха, че помежду им не бяха спестени острите думи и хапливите критики още от първия ден. Във втората седмица от формата оценките драстично спаднаха и кандидат-кралиците се обвиниха една друга в липса на обективност и лицемерие...


ИЗБРАНО