Риалити: Даниела Сабат е първата „Кралица на шопинга”

24 септември 2012 | 19:53 Дачев
Бъдещата свекърва Даниела Сабат първа беше коронована като „Кралица на шопинга” от своите конкурентки и известния моден дизайнер Веселин Йорданов, който оценява кандидатките в новото риалити на TV7.

Форматът се излъчва в ефира на телевизията всеки делничен ден от 17:30 и стартира на 17 септември.

Даниела си тръгна с чек за 3 000 лв. - които, естествено, похарчи за дрехи и аксесоари, както и любимите си обувки.

* * * * * * *

Първата задача, която Йорданов постави на кандидатките за шопинг кралица, беше да се подготвят с подходяща визия за градинско парти по случай Деня на София, като по време на изминалата седмица не спести критиките си към избора на петте дами. Даниела Сабат, Филипа Воденичарова, Росица Дженкова, Стефани Будинова и Ася Рамуз първи се впуснаха в надпреварата за „кралица на шопинга” и зрителите видяха, че помежду им не бяха спестени острите думи и хапливите критики. Някои от кандидатките дори се въоръжиха с определена стратегия на игра, с което си навлякоха гнева на останалите.

* * * * * * *

Тази седмица форматът продължава с нова тема. Учителка от Търговската гимназия в София, търговски директор на фитснес и спа център, народна певица, украинка, женена за българин, и бивша състезателка по бойни изкуства, са натоварени с нелеката задача да се подготвят за успешно интервю за работа в държавната администрация.

В надпреварата с часовника в шопинг риалитито няма да липсват и комични и напрегнати ситуации, женска завист и коментарr от Веско Йорданов.



ИЗБРАНО