Множествена склероза и квантова медицина - историята на инж. Тошко Тодоров

12 юли 2012 | 14:16 Дачев
Тази неделя, на 15 юли, гости на Цветанка Ризова в предаването „На четири очи” ще бъдат:
- лидерът на РЗС Яне Янев,
- председателят на БСП Сергей Станишев и
- инж. Тошко Тодоров, ръководител на център за квантова медицина

Яне Янев ще разясни пред зрителите идеите си за промени в изборния регламент. Трябва ли социологическите агенции да обявяват кой поръчва проучванията им и кои са социолозите тип „Вечната Амбър”, за които говори лидерът на РЗС? Трябва ли да се вдигне бариерата за влизане в Парламента за коалиции, съставени от повече от две партии? Може ли да се ограничи участието на формации-фантоми и съответно- разсейването на гласове с промяна в Закона за партиите, която да вдигне изборния депозит от 10 000 на 20 000 лв.? Какво ще донесе задължителното гласуване, за което настоява Яне Янев? Защо твърди, че живеем в посткомунистическа криминална демокрация? Защо определя новородената партия на Меглена Кунева като „фалшив дубликат на ГЕРБ”? Какво може да провокира лидерът на РЗС да върне предишния си опозиционен патос и как ще обобщи трите години на ГЕРБ във властта?

* * * * * * *

Невероятната история на инж. Тошко Тодоров ще чуят зрителите на Нова телевизия по-късно в неделния следобед.
Много млад, той чува за себе си диагнозата „множествена склероза”. Прогнозата на лекарите е шокираща – след 3 до 5 години той ще бъде напълно парализиран. Много от близките му го изоставят, живее сам в порутена къща, без идея как да продължи, без средства. Очакванията на медиците се сбъдват – скоро Тошко е почти неподвижен.

Днес е щастлив и успял човек, който ръководи център за квантова медицина. Как се случва чудото ли? С помощта на алтернативните медицински практики, на източната философия, към която се обръща, с промяна в храненето, мисленето и двигателния режим, с вярата, че всичко е възможно. 

* * * * * * *

Цветанка Ризова ще разговаря и с лидера на социалистите Сергей Станишев.
Колко подписа в подкрепа на идеята за референдум за АЕЦ „Белене” събраха левите? Ще признае ли Станишев вина за високата цена на тока, вменена на тройната коалиция от управляващите днес? Лобистки ли беше законът за зелената енергия, приет по времето, когато Станишев беше премиер?  Какви промени в изборното законодателство ще предложи левицата и защо се страхува от манипулиран вот догодина?

Каква е политиката на БСП към новопоявилата се формация на Меглена Кунева, възможни ли са общи действия срещу ГЕРБ? Успокоиха ли се страстите в левицата след конгреса, който преизбра досегашния председател на партията, в какви отношения са днес Първанов и Станишев и очаква ли лидерът на социалистите нови атаки срещу себе си? 

15 юли, 17:30 ч., Нова телевизия.


ИЗБРАНО