Златко Ечев спечели „Кастинг”, БНТ прави още 4 сериала

2 април 2012 | 13:51 Дачев
27-годишният пловдивчанин спечели сърцата на зрителите и роля в сериала „Под прикритие
Победителят в риалити шоуто „Кастинг” е 27-годишният Златко Ечев от Пловдив. Инженер по професия и актьор по душа, Златко обра овациите на телевизионната аудитория, която с вота си доказа, че иска да го види и в третия сезон на „Под прикритие”. Там той ще си партнира с едни от най-известните български актьори, част от които взеха участие и във филмовото риалити.
 
Последната сцена, която Златко представи пред зрителите по време на вчерашния лайв, бе от филма „Лавина”, където си партнира с актрисата Ирена Милянкова, позната като любимата на Джаро – Съни. 
 
Освен любимец на публиката, Златко се оказа и фаворит на продуцента на „Под прикритие” Димитър Митовски, който бе сред специалните гости на финала. Той сподели, че е напълно съгласен с избора на публиката, но все още не знае каква ще бъде ролята на Златко и дали ще е от страната на добрите или лошите.
 
Победителят получи и адмирации от журито – бъдещият му колега Захари Бахаров го посъветва да внимава, защото „Под прикритие” е криминален сериал, в който „хората мрат като мухи”, а Цветана Манева му пожела успех и каза, че е щастлива и горда от факта, че има такива млади колеги като него. 
 
* * * * * * *
 
Останалите 10 финалисти на „Кастинг” вече са в кинорегистъра на Студия за телевизионно филмопроизводство „Екран” на БНТ, която обяви 4 нови позиции за  телевизионни сериали. Десетимата ще са между първите лица, които режисьорите ще видят.
 


ИЗБРАНО