Скуби-ду и легендата за вампира през май по Cartoon Network

2 април 2012 | 09:45 Дачев
Какво да очакваме през месец май 2012 г. по Cartoon Network - канал за непрестанно веселие и приключения

ПРЕМИЕРА
СКУБИ-ДУ И ЛЕГЕНДАТА ЗА ВАМПИРА 
5-ти май от 9.00 ч.
Действието се развива в Австарлия, Вампайър Рок -  скална формация с формата на вампирска глава. За местността се носи легенда, че в скалите живее вампир на име Йоуи Йаху (Yowie Yahoo). Организира се провеждането на музикалния фестивал „Вампайър Рок Мюзик Фестивал”, но неколцина  смятат, че това би разгневило Йоуи Йаху...
 
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
 
НОВО ПРЕДАВАНЕ
INAZUMA ELEVEN
От 28-ми май, всеки уикенд от 17.30 ч.
11 играчи, един отбор, една игра – футбол, какъвто не сте гледали преди! Подгответе се за аниме сериала „Inazuma Eleven”, само по CN.
 
Главният герой Марк Евънс е много талантлив вратар. Въпреки неговите невероятни умения обаче в училището му няма истински футболен отбор, тъй като останалите шестима играчи не изглежда да се интересуват много от играта, дори и по време на тренировките. Но когато в града на Марк се появява мистериозният нападател Аксел Блейз, а училищният клуб е предизвикан на двубой от Академия Тейкоку, носител на купата на шампионата по футбол Football Frontier от 40 години, младият вратар се отправя на път, за да намери и присъедини нови членове към своя футболен отбор.
 
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
 
ПЪЛНА ДРАМА: ОТМЪЩЕНИЕТО НА ОСТРОВА
Последен епизод на 29-ти май от 18:30 ч.
 
Краят на „Пълна драма: Отмъщението на Острова” е близо! Всички с изключение на двама състезатели вече са отпаднали при гласуването! Но кой ли ще спечели?
 
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□
 
НОВИ ЕПИЗОДИ
ГЕРОЙ 108
От  7-ми май в 16:30 ч.
 
Подгответе се за новите предизвикателства на Първи Отряд!
 
Лице в лице със злодея Туин Мастерс, който представлява истинска заплаха за Кралството и командва Хай Ролър и неговите армии, Ли Чунг и неговият отбор се сблъскват със серия от трудности, поставящи на изпитание техните умения и способности.
 
В допълнение, на 6-ти май от 09:00 ч. не пропускайте специалното представяне на  „Изкуството на героя”, състоящо се от 4 половинчасови епизода на избрани моменти от ръкопашни битки! Този път нашите Герои от Първи Отряд се сблъскват с Хай Ролър и го побеждават не в бой, а с рисуване, волейбол, пътуване във времето и новооткривателство!  
 


ИЗБРАНО