Йога и пилатес на Карибите по Fiesta TV

1 февруари 2012 | 07:09 Дачев
Освен за вино и съблазън, фуевруари е месец за депресии, а един от изпитаните начини да им противостоите е с физическа активност. Фиеста ТВ ви дава предимство в борбата с потиснатостта с „Йога и пилатес на Карибите”.

Програмата съчетава най-доброто от двата стила гимнастика в приятен и ефективен за следване курс, който ви дарява с по-стегнато, стройно и гъвкаво тяло и пропъжда депресията надалеч от вас - в почивните дни от 6.30, 8.00  и 14.00 ч. по Фиеста ТВ.

Тайните съставки в кухнята:
Помните ли въздействащия роман „Парфюмът” на Патрик Зюскинд? Там героят се опитваше да създаде абсолютното ухание - парфюма, който поражда безусловна любов. Към нещо подобно се стреми и Майкъл Киарело, "Стопанина на лозовата долина", само че в кухнята.  Неговото ароматно масло от къри няма да можете да си сложите зад ушите, но със сигурност ще съблазните когото си пожелаете, ако капнете от него в ястието.

Киарело се домогва до тайните съставки, които превръщат обикновената храна в неустоимо изкушение и оръжие за съблазън, а в хода на подготовката разказва какъв път от проби и грешки е извървял по пътя към точната формула. Тайните на кулинарната алхимия - всеки делничен ден от 11.00, 17.00 и 23.30 ч.

* * * * * * *

Кулинарната телевизия Fiesta TV избра Нова Броудкастинг Груп за свой ексклузивен търговски партньор, бе съобщено вчера от офиса на Нова телевизия.
Досега кулинарният канал работеше с TV7.

Занапред екипът на групата на NOVA ще отговаря за продажбата на реклама и спонсорство по Фиеста, чийто изпълнителен директор е Ани Йотова. „За нас ще е удоволствие да работим за тематичен канал, чиято цел e популяризирането на вкусната и майсторски приготвена храна като вълнуващо изживяване и повод за общуване между хората”, споделя Красимира Василева, директор „Продажби” в Нова.

Fiesta TV прави свои авторски продукции – предаването за автентични български храни „Полуостровът на съкровищата“ с водещ Валери Нешов и  предаването за висококачествени български вина „Тероар“ с водещ - актьорът от Народния театър Валентин Ганев.
За трите си години излъчване телевизията показа на българската публика най-високите образци на световните кулинарни предавания. Легендарни готвачи като Жак Пепен и Джулия Чайлд станаха популярни в България именно от екрана на Fiesta TV. Най-добрите телевизионни кулинари в света предлагат цялата палитра на световната кухня: френска, италианска, китайска, японска, латиноамериканска.

Fiesta TV е тематичен канал за храни, напитки и здравословен начин на живот. Програмата се разпространява по сателит и чрез кабелни оператори. Създателите на канала си поставят за цел да популяризират историята на храната и културата на хранене, екзотичните храни, висшата кулинария, производството на вина и различните методи за поддържане на тялото. В момента програмата показва най-доброто от световната кулинарна практика. Част от предаванията са посветени на приготвянето на храната, други са богати на културни и исторически факти, трети са кулинарни пътешествия.

На сайта на телевизията (fiestatv.tv) има над 4 800 рецепти от всички излъчени предавания.



ИЗБРАНО