Лео връчи статуетката ”Жена на годината” за тв публицистика

12 декември 2011 | 12:48 Дачев
Италианската звезда Ал Бано гостува в ресторанта на телевизионния водещ Лео Бианки
Световноизвестният италиански певец, който изнесе вчера вечерта концерт в София, избра да похапне вкусни ястия, приготвени от сръчните ръце на водещия на „Какво ви забърка Лео” по TV7 и готвач Лео Бианки.

Ал Бано посети новооткрития ресторант Leo’s Pizza Tratoria в тенис комплекса Малееви. Любимият на поколения българи певец беше посрещнат на крака и с аплодисменти от клиентите в заведението. Въпреки избора на ресторант с преобладаваща италианска кухня, Ал Бано си поръча традиционна шопска салата и телешко бонфиле за основно. Двамата с Лео се разговориха за родината им и за липсата на граници между държавите.
В края на своя обяд певецът подари бутилка вино лимитирана серия от собствената си изба в Италия и покани Лео Бианки, заедно с телевизионен екип на „Какво ви забърка Лео” по TV7, на гости в собствената му къща и винарна, за да се запознаят с неговота страст.

Гостуването на именития италианец не беше едиственото събитие в неделния календар на Лео. Той връчи статуетката „Жена на годината” в категорията ТВ публицистика в тазгодишния конкурс на списание Грация, където беше номинирана и колегата на Лео Бианки от TV7 – Миа Сантова, водещ на предаването „Уикенд с Миа Сантова”.
При връчването на наградата Лео сподели, че е отраснал с италианското издание на списанието и помни своята майка с шалчета, чанти и очила на Грация.

* * * * * * *

На церемония във Военния клуб в неделя списание „Grazia” раздаде годишните си статуетки “Жена на годината”. В категория „ТВ (програми)” приза получи водещата на БНТ Мира Добрева в конкуренция с Лора Крумова и Елена Розберг от bTV и Гала и Евелина Павлова от NOVA, а наградената от Лео Валя Войкова (bTV Action) спечели в категория „ТВ (публицистика)” при съпернички Цветанка Ризова (NOVA), Ирина Цонева (БНТ), Миа Сантова (TV7) и Мая Костадинова (bTV Action).
Ваня Цветкова, играеща в сериала на bTV "Седем часа разлика" стана жена на годината в категория „ТВ (актриси)”. За отличие в тази кагегория бяха номинирани още Биляна Петринска (БНТ1 - "Английският съсед"), Яна Маринова (bTV - "Стъклен дом"), Силвия Лулчева (bTV - „Столичани в повече“), тандемът Милена Маркова и Невена Бозукова (NOVA - "Етажна собственост").

Втора година кметът на град София Йорданка Фандъкова е патрон на церемонията.

* * * * * * *

През този месец в „Какво ви забърка Лео” по TV7 гостуват международните кухни. Всяка сряда от 10:00 можете да се насладите на ароматните арабски ястия, пикантните начос и чили кон карне от Мексико, екзотичните бонбони от Бразилия бригадейро, както и на кухните от далечен Виетнам, Испания, Гърция и Италия.
Гледайте „Какво ви забърка Лео” от понеделник-петък, от 10:00 сутринта.


ИЗБРАНО