Фолк певицата Емануела наема Ники Кънчев

11 декември 2011 | 14:19 Дачев
Седмицата на Ники Кънчев ще започне с детски рожден ден и една от най-новите моди – барабантерапията. В сряда Веселин Маринов ще направи приятна изненада на болна жена, а за финал фолк певицата Емануела ще се изправи срещу най-голямата си фобия.

Още първият ден от следващата седмица ще започне празнично. Ники Кънчев е канен на детски рожден ден и ще има отговорната задача да превърне празника на 7-годишно момиченце в незабравимо изживяване. В понеделник ще разберем и какво означава барабантерапията – една от най-новите терапии и моди сред звездите, която всъщност датира още от времето на древните египтяни. В кои случаи музикалните инструменти са полезни, кога успокояват и как влияят на децата аутисти?
Казусът на 42-годишната Диана, която се бори с рака на гърдата от 12 години, ще бъде поводът, поради който Ники Кънчев ще разкаже повече за кампанията „Аз съм с теб” и защо 10 известни български мъже, сред които и самият той, приеха предизвикателството да се снимат със сутиени в необичайна фото сесия.

Във вторник екипът на предаването ще бъде нает от семейство, за да им помогне да изберат най-подходящия автомобил. Кое е по-изгодно – дизел или бензин, какво трябва да гледате под капака на колата и други полезни съвети за всички, които планират покупката на кола.
Друг полезен казус ще помогне на зрителите да разберат как да защитят интересите си, когато са взели неизгоден кредит.
В сряда един от най-обичаните български изпълнители Веселин Маринов ще вдъхне кураж и сили на болна жена с приятна изненада – той ще я посети в болницата, където тя лежи след мозъчна операция.
В контекста на предстоящите празници ще разберем какво трябва да имаме предвид, ако сме решили да подарим на своите близки и любими хора домашен любимец.

В края на седмицата фолк певицата Емануела ще потърси Ники Кънчев, за да й помогне да се справи с фобията си от влечуги. Как експертите ще й помогнат да преодолее паническия си страх и ще успее ли да се изправи очи в очи и дори да докосне 4-метров питон?
От астролога Оксана фолк изпълнителката ще разбере и какво я очаква през 2012 година.

„Ники Кънчев под наем” – всеки делничен ден от 15.30 ч. по Нова ТВ и повторение по Диема Фемили от 07.30 ч.



ИЗБРАНО