Последен епизод на ”Разбий Иван и Андрей”

11 декември 2011 | 12:10 Дачев
Последният за сезона епизод на „Разбий Иван и Андрей” ще обори общоприетото мнение, че банковите чиновници са скучни
За да спечели голямата награда – автомобил, на тепиха ще стъпи Георги Сачков, на 51 години от София.

Той ще се опита да пребори Иван в игри, вариращи от пренасяне на яйца с ластик, волейбол с публиката, каране на ролери и стрелба, еко рали – състезание с малки колички, до куиз с въпроси или т.нар. матлетика.

За да дадат кураж и ценни съвети на опонентите, специални гости в предаването ще бъдат най-успялата българска биатлонистка Екатерина Дафовска и баскетболната легенда Георги Младенов. Той ще консултира играчите в играта „Алеуп” – скачане на батут и забиване на топка в баскетболен кош.
Екатерина ще напътства Георги и Иван в опитите им да се справят с летния биатлон и да балансират между каране на ролери и стрелба в мишена.

За себе си Георги разказва, че притежава достатъчно хъс и спортна злоба, за да победи. Доказателство за силната му психика и умението да запазва самообладание, е тежък инцидент от миналото, случил се по време на ремонт. Въпреки сериозното нараняване, Георги успял да си окаже първа медицинска помощ, благодарение на което остава жив и здрав.
Любопитен е фактът, че сред приятелите на банковия служител е изпълнителката на „Добре ми е така” – Кристина Димитрова. „Мога да потвърдя, че Георги е много смел. Още в първи клас прояви дързостта да ме целуне и да си признае, че е влюбен в мен. Иван ми е много симпатичен, но ще стискам палци на Жоро”, споделя с усмивка певицата.

Кой ще триумфира в 12-ия епизод на „Разбий Иван и Андрей”, ще видим в понеделник, 12 декември, точно в 20.00 ч. по Нова ТВ.




ИЗБРАНО