Надзирател в софийския затвор в схватка с водещия Андрей

2 декември 2011 | 14:44 Дачев
В следващия епизод на шоуто „Разбий Иван и Андрей” по Нова ТВ ще станем свидетели на опасна схватка между 35-годишния Веселин Иванов от София и водещия Андрей
Новият претендент за голямата награда в предаването е надзирател в софийския затвор.

„Гордея се с работата си. За да бъдеш надзирател, трябва да си много отговорен, дисциплиниран и да имаш желязна психика”, изтъква предимствата си Веселин. В казармата гордо носил прякора „Змията”, заради хобито си да лови змии и да изработва колани и гривни от кожата на влечугите. Веселин обича високите скорости и кара мотор. Друга негова страст е стрелбата, която му носи удовлетворение и го успокоява.
Веселин живее със съпругата си Снежана и дъщеря си  Кристи, наследила интереса му към влечугите. В момента семейството има кротък домашен любимец - тигров питон, с когото съжителстват без проблеми и дори приятно. Първоначално Снежана се ужасила пред перспективата да отглежда питон в дома си и заявила, че трябва да изберат или нея, или змията. В крайна сметка тя отстъпила и в момента цари мир и спокойствие.

„На Иван и Андрей мога да организирам близка среща с нашия питон, но чак когато порасне, за да „общуват” по-ефективно”, шегува се Веселин и допълва в същия дух: „Винаги ще има две свободни килии за тях в софийския затвор, да не се притесняват”.

Дали уменията и качествата на г-н Иванов ще допринесат за победата му в следващия епизод на „Разбий Иван и Андрей”, ще видим в понеделник, 5 декември, 20.00 ч. по Нова ТВ.



ИЗБРАНО