Поверително от Н.Л.

Телевизионен таблоид. Водещ - Николета Лозанова.
Продуцент - "Междинна станция" (Иван Христов и Андрей Арнаудов).

В продължение на един час, тя и екипът й проверяват слухове и разкриват тайните на известните.
Ще има ли критични последици за тях, предстои да разберем.

Разкрива се тайният живот на българския хайлайф. Екип от професионални папараци и тайнствен детектив ще дебнат звездите.
Папараците ще разкриват скрития живот на известните личности - VIPовете в техните не толкова звездни моменти, като ни представят доказателства за техните нови връзки, раздели и прегрешения.

Специалната роля е на загадъчната тайнствена клюкарка на предаването, която ще бъде критично око и ухо по време на най-интересните светски събития през седмицата.
Тя ще бъде агентът на предаването, чиято роля е да разкрива пред зрителите най-любопитното от светския живот. От нея ще разбираме - кой е сбъркал с избора си на тоалет, кой се е появил в неочаквана компания и кой с кого си е тръгнал. Личността й ще остане в тайна, за да не бъде компрометирано присъствието й сред звездния елит.

Очакват се уникални, нецензурирани и провокативни истории, заснети с най-модерната техника за проследяване.

Амбицията на екипа е не просто да съобщава и коментира новините от светския живот, но и да ги създава. За да се спазят журналистическите и етични стандарти, ще се дава думата на всяка от засегнатите страни, за да представи и защити своята позиция.

От 5 октомври 2013 г. до 28 юни 2014 г. по TV7.

ИЗБРАНО