Защо Евгени Минчев паднал на колене пред Мария Илиева

5 юни 2014 | 14:57 Дачев
На 7-ми юни - дни, след като отпразнува 51-вия си рожден ден, - Евгени Минчев ще извади списъка на личните си разочарования в едно откровено интервю пред Деси Цонева в "Поверително от Н.Л.".
 
В черния списък на Лорда на първо място е пластичният хирург д-р Енчев.
„След антракта в нашите отношения, който той сам предизвика, не видях да е постигнал нещо повече“.
 
ПР-ът на богатите и известните разкрива и истинските причини за дълбокото си огорчение от Поли Генова, Андреа, Алисия, Антония Петрова, Миро, Азис, Мария Илиева и Лили Иванова. 
Евгени Минчев не пести критика за примата на родната естрада, подчертавайки: „Лили Иванова не изглежда добре. Тя и всички фолк звезди да не прекаляват с фотошопа. Не могат да ходят с фотошоп до магазина...”
 
Защо е паднал на колене пред Мария Илиева, кога Андреа е изглеждала като слязла от катастрофирал самолет и кой е истинският Крал на поп-фолка у нас - откровените и безпощадни коментари от Евгени Минчев за родния звезден елит можем да чуем в съботния таблоид по TV7.
 
* * * * * * *
 
Папарашкият улов на шоуто е колоритен - ще станeм свидетели на най-кратката полицейска проверка, правена някога по улиците на София.
Хендсфрийто не е на почит сред родните футболисти - след Благой Георгиев, и колегата му Димитър Бербатов бе спипан от папараците на Николета Лозанова да шофира, докато говори по телефона. Бдителните патрули на КАТ успяха да спрат Бербатов, но санкционираха ли го полицаите след рекордно кратка проверка за 4 секунди? 
 
Майката на футболиста от френския "Монако" Маргарита Бербатова също попада в обектива на папараците. Докато синът ѝ тъне в боянски лукс, една от най-известните майки в държавата живее в олющена панелка от социалистически тип и кара скромен спортен автомобил.
 
Какво я отведе в склад за метали в индустриалната зона на родния Благоевград? Папараците знаят и нямат търпение да покажат това, което заснеха.
 
* * * * * * *
 
Едно от най-големите имена на поп-фолка - Ивана, минути след завръщането ѝ от Лондон: с кого се срещна тя и с какво дъщерята ѝ се отличава от разглезените отрочета на повечето поп-фолк звезди?
 
Папарашката камера улови подробности от церемонията на театралните Аскеер–и.
Политиците Вежди Рашидов и Петър Стоянов смесиха харизма с очарованието на плеядата звезди, които познаваме от екрана и сцената...
 
Клюкарката Лили откри летния сезон в компанията на армия от знаменитости. Папарашката мрежа се разраства и никой по родното Черноморие не е застрахован, защото морските курорти са близо и "папараци дебнат отвсякъде".
 


ИЗБРАНО