Деси Зидарова за първи път пред телевизионна камера

9 май 2014 | 15:17 Дачев
Истинската история на една актриса, модел и майка, която зад красивата фасада на живота си крие множество драми, раздели и болка.
 
10 май, „Поверително от NL” по TV7, късно вечер - след края на "Къртицата": бившата половинка на Михаил Младжов за брака, изневерите, семейството и кое е истинското богатство в живота пред гост-водещия Фики Стораро.

* * * * * * *

„С Михаил Младжов сме в перфектни отношения. Разводът не е най-важното нещо, както и сватбата. Ако двама души искат да живеят заедно нищо не може да ги спре” – споделя Деси пред един от най-желаните ергени и допълва: „Жълтата преса много повлия в нашите отношения. Особено една журналистка, която е влюбена в Мишо. Чувствам се очернена и имам намерение да съдя журналистката.”

Актрисата отхвърли разпространеното мнение, че риалити звездата Бориса Тютюнджиева е причината за раздялата между Зидарова и съпруга ѝ. Въпреки многото трудности, през които е преминала, Деси разкрива, че все още вярва в истинската любов, но за сега е избрала да бъде сама, без да се чувства самотна. Тя е категорична, че много трудно допуска някого до сърцето си и ако срещне подходящия човек едва ли би встъпила в брак отново.

Не толкова крайна е моделката по въпроса за децата. „Те са най-истинското нещо”, споделя тя и допълва: “Бих родила още едно дете. В крайна сметка, каквото и да правим го правим за децата.”

* * * * * * *
 
Верните папараци на Николета Лозанова се възползваха от контузията  на Благой Георгиев, принудила го да удължи ваканцията си, за да се уверят, че подновената му връзка с поп-фолк звездата Лиана е само слух.
Папарашката камера ще покаже футболиста на Перм като недисциплиниран шофьор и истински суетен мъж.

В мрежите на преследвачите попада и нежната половинка на Джийзъса – Христина. Докато таткото дава пространни интервюта, младата майка е посветена изцяло на децата си. Какво е ежедневието на популярната двойка и каква е причината докато Христина се грижи за Давид и Йоана, Джийзъса да препуска по околовръстното на София, ще разкрие горещият телевизионен таблоид в събота вечер. 

Обективите на папарците тази седмица строго следят дали най-известните майки в държавата са най-добрият пример за децата си.
Докато фолк-дивата Галена е неотлъчно до сина си Стефчо, Теодора Духовникова е в компанията на дъщеря си, но не на уроци по пеене, а на чаша вино.
 
Двойка страстни пушачи и готвачи - Мария Игнатова и Димитър Рачков не успяха да се скрият от обектива на папарашката камера. Най-коментираният телевизионен таблоид опровергава слуховете за раздяла между водещата и актьора. Папараците проследяват и двамата, доказвайки, че живеят под един покрив. Има ли проблеми между Рачков и Мария и от какво естество ще покаже „Поверително от NL” тази събота.
 
Николета Лозанова и верният ѝ екип отново създават новините, за които всички ще говорят. Скандално видео показва как младата надежда на поп-фолка Ани Хоанг пуши в компанията на певеца Крум. Една цигара ще предизвика шумен светски скандал. Защо, кога, къде и какво пушат двете звезди?
 


ИЗБРАНО