„Бригада нов дом” на мястото на ”Предай нататък” от 2016 г.

16 октомври 2015 | 12:15 Дачев
bTV подготвя вълнуващ социален проект за началото на 2016 година, който ще промени живота на няколко български семейства.
 
В „Бригада нов дом” зрителите ще станат съпричастни на емоциите, несполуки и тревогите на обикновени хора, но фокусът ще бъде насочен към позитивната и динамичната промяна в живота им. Телевизионният проект ще показва щастливите мигове и ще чертае ново бъдеще за участниците в него.
 
Предаването ще се реализира от продуцента на "MasterChef" Constantin Entertainment, а водещ ще бъде очарователната Мария Силвестър, номинирана за пореден път за Жена на годината 2015 в категория "Личен стил".
 
* * * * * * *
 
„Бригада нов дом” е поредната стъпка в продължение на дългогодишното застъпване на социална тематика в програмата на bTV.
 
До края на годината зрителите ще се запознават и с историите на участниците в „Предай нататък”, което се излъчва в неделя от 15.00 часа. Този проект приключва в края на месец декември 2015 г., както утре ще съобщи и водещата му Наталия Симеонова. Тя работи по нов проект и моли своите поддръжници да спрат да пишат и да искат да върнат предаването.
 


ИЗБРАНО