Наталия Симеонова работи по нов проект след ”Предай нататък”

16 октомври 2015 | 12:05 Дачев
Водещата е специален гост в „Медиите ON AIR“ в събота - Наталия Симеонова ще гостува на Доника Ризова на 17 октомври от 17 часа 
 
Предай нататък“ приключва като телевизионен проект през декември тази година, обяви тя (сезон 7 до 20 декември - бел.ред.).
„Целият ни екип е приел много спокойно идеята. Благодаря на всички хора, които ни помагаха. Чрез вашия ефир моля нашите поддръжници да спрат да пишат и да искат да върнат предаването. Уверявам ги, че ние работим много активно и усърдно по нов проект“, коментира Наталия.
 
Какво още ще разкрие водещата за зрителите, може ли морето от любов да бъде предадено нататък и как добродетелните жестове могат да променят света, в който живеем, ще стане ясно утре следобед по телевизия Bulgaria ON AIR.
 
bTV подготвят нов социален проект за 2016 г. с друг продуцент на мястото на "Предай нататък", озаглавен „Бригада нов дом” и с водещ Мария Силвестър.

* * * * * * *
 
Във втората част на предаването, зрителите ще видят българската следа в най-коментирането телевизионно събитие от изминалата седмица - участието на Джеси Джей и едно обикновено момче в шоуто на Елън ДеДженерис.
 
Приложението, което двамата използват, за да направят виртуален дует, е дело на екип, в който има български софтуерни инженери. Един от тях - Свилен Иванов - разказва как се постига такъв успех и как новите технологии проемнят медиите.
 
Часове преди старта на Bloomberg TV Bulgaria, в студиото на предаването влизат икономическите журналисти Дориана Ранкова и Ивайло Лаков с повече информация за това, което очаква зрителите на канала от понеделинк.
 


ИЗБРАНО