Предай нататък

Романтично риалити шоу. Водещ - Наталия Симеонова.
Сценарист - Мария Касимова, режисьор - Иван Шадов.

Проектът прави зрителите съпричастни към вълнуващите истории на обикновени хора в трудна ситуация и тяхната положителна промяна. В предаването всеки, който иска да направи добро на свой близък, роднина, приятел, съсед или дори непознат, може да осъществи най-голямото му желание или да му помогне в нужда. Наталия Симеонова и екипът на предаването ще се опитат да дадат подкрепа и да донесат усмивка на всеки от своите герои.

Наталия посредничи на българите да вършат добрини. Два месеца преди старта на шоуто, тя тръгна на път из цялата страна, за да се срещне с първите герои на романтичното шоу и да изненада някого с новината, че за него и семейството му е загрижен добър човек. Водещата ще се впусне в решаването на неговия проблем или сбъдването на мечтата му.

През лятото на 2012 г. екипът проведе няколко проучвателин пътувания в Асеновград, Панагюрище, София и региона, за да провери част от получените истории. Към предаването се обръщат стотици хора, които искат да направят добро на друг. "Акцентирам върху мечтите на зрителите. Мечтайте смело, възложете ни да ви докоснем до вашите мечти, до вашите желания и ние ще се окажем ваш добър съюзник и партньор” - призовава Наталия Симеонова. Набирането на участници в проекта започна на 20 август 2012 г.

Непознатият формат не само вдъхва оптимизъм и зарежда с положителни емоции, но и оказва реална подкрепа на хората във все по-трудното им ежедневие.
Предай нататък е кауза под мотото "Ние вярваме в доброто - повярвайте и вие!" Всеки, който иска да направи добро на свой близък, познат или непознат, може да изпрати писмо до екипа и да разкаже защо иска да помогне на този човек.

Предаването е по лиценз на словашка телевизия. Продуцент - bTV, изпълнителен продуцент – Денис Ризов (Harbour Island Records).

Контакт: e-mail - predainatatak@btv.bg, денонощен тел. 088-8445588

От 3 ноември до 29 декември 2012 г. по bTV - сезон I (9 издания).
От 2 март до 8 юни 2013 г. - сезон II (14 издания).
От 28 септември до 28 декември 2013 г. - сезон III (14 издания).
От 1 март до 14 юни 2014 г. - сезон IV (16 издания).
От 13 септември до 28 декември 2014 г. - сезон V.
От 21 март до 30 май 2015 г. - сезон VI (12 издания).
От 4 октомври до 20 декември 2015 г. - сезон VII (12 издания).

От 4 ноември 2012 г. по bTV Lady (повторения).

ИЗБРАНО