Отпечатъци

Едночасово коментарно токшоу. Темите в него са свързани с печатните медии, както и с публикации, оставили отпечатъка си върху обществения живот.
Продуцент, автор и водещ: Мира Баджева.

"Отпечатъци" повдига завесата пред печатните медии. Това e единственото ТВ предаване с критичен поглед към печата, който от години коментира телевизионните предавания и лица.


В токшоуто гостуват популярни имена от медиите, професионалисти в сферата на анализа и интерпретацията, сред които журналисти на свободна практика, независими консултанти, известни блогъри, лингвисти, психолози и др. В "Отпечатъци" се прави "коментар върху коментара", превод в ефир на вестникарския прочит на събитията.

Първата част на предаването е посветена на най-актуалната тема в пресата от изминалата седмица - гостуват герои от страниците на вестниците и автори на ярки журналистически материали.



Във всяко издание на "Отпечатъци" се отделя място и за по-мащабни теми, свързани с важни и интересни тенденции в печатните медии. Предаването следи отблизо и нарастващото влияние на новите медии (е-вестници, блогове, форуми и сайтове) върху общественото мнение.

Контакт: otpechataci@rispress.com


Режисьор: Кирил Пъхлев

От 7 декември 2008 г. до 4 март 2012 г. по bTV.

ИЗБРАНО