Психокибернетичен анализ на успелите - в ”Отпечатъци”

11 февруари 2012 | 14:19 Дачев
 Има ли модел на успеха - какво показват откровените разкази и психокибернетичният анализ на 22-ма от най-успелите българи: премиери, предприемачи, шампиони и творци, ще разкрият в студиото на Мира Баджева специалистът по NLP (нерволингвистично програмиране) Анатоли Георгиев (директор продажби на "Германос") и сценаристът Георги Стайков ("Шоуто на Слави", "Комиците", "Сървайвър", "Велика България", "Столичани в повече") - двама от тримата автори на книгата „Моделът на успеха”, чиято премиера предстои.
 
В навечерието на „седмицата на влюбените” и празника им Свети Валентин, за любовта по време на криза ще разсъждава поетът с китара Ивайло Диманов. Той е един от малкото автори, които издават сборници с любовна поезия напоследък, както и първи носител на поетичната награда на името на Николай Хайтов за стихосбирката си „Ешафод“.
 
Първият български еврокомисар Меглена Кунева ще коментира в предаването последните социологически данни, според които - при избори днес - нейна политическа формация би била следващият (на мястото на ДПС) балансьор в парламента.
Ще видим и неин коментар по доклада на Еврокомисията за България.
 
„Отпечатъци” - неделя, 12 февруари от 8 до 9 часа по bTV.


ИЗБРАНО