Горещо

Единствено в „Горещо” ще видите познатите ви вече лица на звезди и хора в състояние и светлина, в които не сте си и помисляли, че може да ги видите.
Автор и водещ - Венета Райкова-Георгиева.

Предаването е първият в българския ефир телевизионен таблоид. Това е вариант на лъскаво списание, който едновременно информира, развлича и коментира. В „Горещо” има репортажи от светски събития, коментарни материали и интервю с основен гост от политическия, културен или артистичен елит, както и новини от световния шоубизнес. Научават се интересни подробности за живота на хората, които ни интересуват, малко известни факти и пикантни подробности от живота на светските личности.

Венета Райкова не разказва клюки – тя задава въпроси, които други не смеят да зададат и чиито отговори палят въображението и любопитството на зрителя.
Горещите въпроси, които правят от зрителя свидетел, а не жертва на слухове, се задават от първо лице единствено число и право на запитания е да не отговаря. Дръзките материали и смелите сравнения карат зрителите да погледнат с други очи на известните личности и да се забавляват.
Водещата е с непогрешим нюх към актуалните истории и силно развит усет към скандалното и интересното около дадена личност. Любим изповедник на известните личности, за нея нищо не остава скрито.

Уеб сайт: http://www.goreshto.com/
Продуцент - "Телеман", Боян Петков. Режисьор - Николай Русакиев.

От 20 март 2004 г. по Нова телевизия. Повторения - по Diema Family (през летния сезон).
Сезон IX - до 14 юли 2012 г.
Сезон X - от 15 септември 2012 г. до 29 юни 2013 г.
Сезон XI - от 7 септември 2013 г. до 12 юли 2014 г.

ИЗБРАНО