Модерно

Токшоу, водещ и продуцент - Радост Драганова.
На водещата в студиото ще помагат двамата стилисти на предаването - Добромир Киряков и Августина Маркова–Тути, едни от най-добрите експерти в България, грижещи се за визията на най-влиятелните дами у нас.

Основният акцент в „Модерно” ще бъдат дуелите между звезди за най-стилна визия по конкретната тема на броя. Във всеки епизод на предаването ще гостуват по две известни личности. Те ще разполагат с ограничен бюджет и време, в рамките на които трябва да изберат за себе си най-идеалния тоалет. Всяка звезда ще има до себе си по един стилист за помощ. Камери ще проследяват всеки от гостите и стилистите по време на пазаруването по магазините. В края на предаването публиката в студиото ще има възможността да гласува за звездата-победител в състезанието за най-модерна визия.

Всяка съботна сутрин екипът на предаването ще дава модни предложения, достъпни за всеки, доказвайки, че не е нужно да похарчим цяло състояние, за да бъдем стилни. „Модерно” ще разисква всички теми, които интересуват жените, като ще им помага да изглеждат по-добре и да се чувстват по-добре.

От 12 септември 2009 г. по bTV.
До 2 юли 2011 г. - II сезон.
От 10 септември 2011 г. до юни 2012 г. - III сезон.
От 1 септември 2012 г. до юни 2013 г. - IV сезон.
До 22 февруари 2014 г. - V сезон.

От 30 януари 2012 г. и по bTV Lady.

ИЗБРАНО