”Модерно” пада от екран, ”Cool...T” вече сутрин

25 февруари 2014 | 11:44 Дачев
С промяна в програмната си схема днес, bTV свали предаването "Модерно" на Радост Драганова от ефир. Тя бе негов продуцент и водещ.

По този начин последното издание на сезон 5 на токшоуто, който започна неизвестно кога през есента на 2013 г., бе на 22 февруари.
Друга изява на Радост Драганова като продуцент също се оказа неуспешна - спряната петъчна скрита камера "Нищо лично" с водещ Силвестър Силвестров, която вървя само 3 месеца (септември - ноември 2013 г.).

От bTV съобщават, че договорът на "Модерно" е изтекъл и Радост Драганова работи по нови идеи за проекти, за които предстои да информират.

* * * * * * *

В съботната програма токшоуто "Cool...T" на Петя Дикова се измества от следобед - сутрин в 11:00 ч., на мястото на "Модерно".

В следобедната програма ще върви игрален филм.

* * * * * * *

В неделя, поредицата на Георги Тошев "НепознатиТЕ" се измества от 12:30 в 14:30 ч., като на 2 март предстои стартът на нейния четвърти сезон - „Антарктида. Предизвикателството“.

На мястото на досегашния ѝ старт тайм е поставен игрален филм.

* * * * * * *

Cool…T ще отпразнува първия си рожден ден заедно с поп превицата Йоко Захариев. В откровен разговор с Петя Дикова, тя ще сподели за двете си деца и ще коментира слуховете около себе си. 
 
Екипът на предаването ще направи втори опит за среща с рапър номер 1 за 2013-та – 100 Кила. Дали този път, обаче, изпълнителят ще успее да влезе в студиото, за да представи най-новия си клип с участието на английски рапър, ще стане ясно тази събота в 11:00 часа.
 
Елена Петрова гостува в SOS Детски селища България. Зрителите ще видят и екслузивни кадри на други известни личности, които заедно с децата там, приготвиха ястия за Месни заговезни. 
 
Зрителите ще научат кой празнува, кой страда и кой вдига наздравица след най-чаканите награди в поп-фолк гилдията.
Пред камерата на COOL…T ще застанат Преслава, Цветелина Янева, Константин, Анелия и Галена. 
 


ИЗБРАНО