Откриването предстои

Вижте как го правят другите!
Кой не е ходил на ресторант? Кой не е мечтал да открие собствен? И Вие ли сте от тях? Ако е така - това е Вашата поредица.

Ще участвате в откриването на различни по вид и стил заведения. Ще се запознаете със собствениците, ще научите за техните идеи от първа ръка. Ще уловите ентусиазма и желанието да се създаде нещо добро. Ще преживеете нервите, проблемите и обезсърчаването. А накрая ... ще празнувате откриването.
Преживейте го с тях!

Разберете кои са компонентите, които правят едно място добро за почивка и развлечение. На каква фирма да поверите строителството или ремонта. Как да контролирате работата й. Как да изградите интериора. Какъв стил да изберете. Как да създадете кухнята?

Щом удовлетворите стотиците изисквания за мястото, помислете за менюто! Как да го съставите така, че да отговаря на изискванията на клиентелата, която по правило е капризна. На какви критерии трябва да отговаря обслужващият персонал и сложен ли е простият въпрос - дали сервитьорите трябва да променят прическите си?

Какво се случва преди откриването?

Как добрата идея става реалност?! Първо - трябва да имате добра идея. После да помислите за финансовото й обезпечаване. Да го осигурите. Да не забравите да съберете добър екип. Да изберете перфектното място. Да предвидите, че ще има непредвидени трудности. Да се справите със стреса. Да не му позволите да ви срине. Да издържите на напрежението. И… да се порадвате на резултата. Видяхте ли колко е просто?!

Нищо, че крайният резултат е едва началото.

ИЗБРАНО