Фиеста ТВ - от Барбадос, специално за вас

1 април 2012 | 09:58 Дачев
Акценти от програмата на Фиеста ТВ за седмицата от 2 до 8 април 2012
 
Истинска любов в „Откриването предстои
Вижте през какво минава съпружеската двойка Марк Тюе и Биана Зорич. Те отварят ресторант, предприемачи ги мамят, майстори ги подвеждат, парите свършват, времето ги притиска...
Той е майстор-готвач, който познава възход и падение. Тя е губила всичко освен безграничната си вяра в него. Всичко е съвсем като у Булгаков и при това е наистина.
10:30, 19:30 и 22:30 ч. през почивните дни.
 
Любов и класика с Жак Пепен и Джулия Чайлд
Като стана въпрос за вечна любов, няма как да подминем свинското. Каквато и диета да ви учи да го отбягвате, каквато и мода да завладява кухнята, нищо не може да разруши любовта към сочната вратна пържола. Освен това, добре почистеното филе не съдържа повече мазнини от бялото пилешко месо. Това го научихме от сигурен източник - от самия Жак Пепен. Заедно с Джулия Чайлд, те ще ни покажат всичко, което трябва да знаем за свинското, за да разцъфти любовта - истинска, вярна и вечна.
"Мисис Чайлд, мосю Пепен - кулинарна класика за всеки ден" е от 11:30, 17:30 и 21:30 ч. през седмицата.
 
Любов и физкултура с „Танци на Карибите
Който иска да остане на любовна вълна със сладострастен привкус, може да се наслаждава на "Целувките на Анна" (10:30, 16:30 и 22:30 ч. през седмицата).
А който реши - освен поривите на душата - да обслужи и поривите на тялото, да мине на спортна вълна. През цялата седмица можете да ваете мечтаните извивки с "Танци на Карибите" ("Caribbean Workout") от 6:30, 08:00 и 14:00 ч.

Ако пък се влюбите в инструкторката Шели Макдоналд и възторжените й помощнички, бъдете и през уикенда с тях и "Фитнес на Карибите" в същите часове - от Барбадос, специално за вас!
 


ИЗБРАНО