Бомба пред колата на Сашо Диков

13 октомври 2011 | 23:06 Дачев
Тази вечер малко преди 22.00 часа е бил взривен автомобилът на журналиста и директор на Канал 3 Сашо Диков пред дома му в столичния квартал „Гоце Делчев"

Лек автомобил е бил взривен в столичния ж.к. „Гоце Делчев”, до бл. 259., потвърди  директорът на СДВР старши комисар Валери Йорданов. Районът е отцепен. Предстои да бъде извършен оглед.  Автомобилът е марка „Форд Фокус”. Бомбата е била поставена пред предната лява гума. Тепърва ще се уточнява какъв е видът на взрива, това ще стане ясно след като бъдат готови експертизите.

Колата е била паркирана пред дома на журналиста, самият той е бил в жилището си по време на взрива и не е пострадал. "Жив съм, нищо ми няма", каза Сашо Диков пред Канал 3. Няма и други пострадали при инцидента. "Чу се адски взрив и се издигна дим. Веднага съседи изкочиха навън", разказа още Сашо Диков и показа пораженията върху колата и изпочупени прозорци в близост до взрива. "Абсолютно от никого не съм получавал заплахи, затова на мен този взрив ми идва като гръм от мокра софийска улица", коментира той.


ИЗБРАНО