”Тази събота” и ”Тази неделя” с Лора Крумова

30 август 2011 | 13:03 Дачев
Още два часа с Лора Крумова в новия съботен блок по bTV от 10 септември
След успеха на предаването „Тази неделя”, което от старта си по bTV е лидер в своя часови слот, от тази есен зрителите ще се радват на още два часа в компанията на водещия Лора Крумова през уикенда.

Предаването „Тази събота” стартира на 10 септември и ще се излъчва от 9.00 до 11.00 часа по bTV, а „Тази неделя” продължава в същия часови слот на следващия ден.
Новото в "Тази събота" е, че в предаването ще има новини и прогноза за времето.Зрителите могат да очакват нови рубрики, нови истории, още ексклузивни и интересни събеседници, както и много включвания от цялата страна пряко от студиото на bTV. Някои от новите рубрики са "Историята на нашата любов”, "Истина или лъжа”, както и преки включвания от домове на интересни хора.

Заради старта на предаването „Тази събота” на 10 септември, от новия сезон „Модерно” ще се излъчва вече в събота от 11:00 часа, а „Търси се…” – в неделя от 11:00 часа.

Междувременно стана ясно, че въпреки сериозното си обвързване от две години, водещата на bTV Лора Крумова няма намерение да сключва брак с приятеля си Сотир. Нерядко папараци са снимали Лора Крумова с него край караваната им на морето. Водещата споделя, че обича да прекарва времето си там и докато гаджето й дава уроци по сърф на любителите, тя готви. "Мисля, че така си почивам. Да си пусна Нора Джоунс привечер и да режа лук. Класика!", заявява блондинката.
Макар Лора Крумова да се опитва да изкарва любопитни подробности от личния живот на гостите в предаването си, самата тя не обича да говори за своя. Защо? "Защото съм лошо момиче" - заявява тя в интервю за вестник "24 часа".



ИЗБРАНО