Тръгна сезон 11 на „Като две капки вода“

20 февруари 2023 | 13:25 Дачев
С блестящ спектакъл и страхотни изпълнения снощи по NOVA започна сезон XI на шоуто за музикални имитации „Като две капки вода“. Първият епизод продължи три часа и половина.
 
Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро посрещнаха новите звездни участници. На сцената излязоха Кали, Яна Маринова, Дара Екимова, Керана, Христо Гърбов, Христо Петков, Владо Михайлов, Тома Здравков и голямата изненада на вечерта – дуетът на Ралица Паскалева и Димо Алексиев.
 
В първата вечер победата безапелационно грабна певецът Тома с безупречна имитация на българската рок легенда Данчо Караджов. 
 
Певицата Кали избра да влезе в образа на Елена Папаризу. Веднага след нея на сцената се появи обичаният актьор Христо Гърбов, който се превъплъти в Сашо Роман и развълнува всички с изпълнение на „Мой ангеле“. Дара Екимова показа завидни музикални и танцови умения с избора си на първа песен. Тя излезе под прожекторите като Кристина Агилера с хита „Fighter”. Актрисата, продуцент, каскадьор и сценарист Яна Маринова изненада всички с избора си на първа имитация. Тя заложи на корейския артист PSY и неговия хит „Gangnam Style”, който изпълни заедно с Funky Monkeys.
 
Първата вечер продължи с рок звученето на легендите от „Depeche Mode”. В образа на вокалиста им Дейв Геън влезе актьорът, участвал в четири сериала на NOVA – Христо Петков. 
Овациите на журито в състав Хилда Казасян, Димитър Ковачев - Фънки, Веселин Маринов и Магърдич Халваджиян (обявеният предварително Асен Блатечки не се появи поради друга заетост и ще се включи като жури от следващата седмица) събра актьорът и музикант Владо Михайлов, който пресъздаде Дони с изпълнение на хита „Мания“. Талантливата певица Керана показа вокалните си умения като великата Лайза Минели. 
 
В края на шоуто бе разкрита и още една тайна – звездният дует. Актьорите и водещи на „Игри на волята: България“ Ралица Паскалева и Димо Алексиев слязоха от асансьора, преобразени като австралийските звезди Кайли Миноуг и Ник Кейв за емоционално изпълнение на „Where The Wld Roses Grow”. 
 
* * * * * * *
 
Бутонът на късмета отреди следващата неделя Кали да се появи като рапърката Lizzo, а Христо Гърбов като Afroman. Яна Маринова ще изпълни балада на Никол Шързингър, Керана ще трябва да имитира цял оркестър – "Камчия", Дара ще рапира като Криско, Христо Петков ще влезе в образа на Росица Кирилова, а Димо и Ралица ще пренесат зрителите в света на куклите с дуета на Aqua "Barbie Girl". Владо Михайлов ще трябва да танцува и пее като Мадона, а победителят Тома ще се наложи да обуе токчетата на Шаная Туейн.



ИЗБРАНО