Михаил Дюзев с интервю от Лондон за ”Като на кино”

25 октомври 2018 | 11:38 Дачев
Актьорът от Младежкия театър Юлиян Петров (тв сериала „Скъпи наследници“, кинофилма "Пеещите обувки") е новият седмичен водещ на „Като на кино“ по bTV Cinema - на 27 октомври 2018 г., събота от 12:30 ч. 
 
Целият предстоящ брой на предаването ще бъде посветен на София като снимачна площадка. Ще си припомним как е изглеждала столицата в различни филмови продукции от 50-те години на миналия век до наши дни.
Любимец 13“, „Понеделник сутрин“, „Източни пиеси“ и „Дъвка за балончета“ са само част от заглавията в тази разходка. Водещият Юлиян Петров ще премине през всички тези локации и ще ги покаже на живо днес.
 
Междувременно, актьорът влиза и в ролята на интервюиращ - за първи път в живота си, и то на 23-годишната британска звезда Джорджа Хърст (Georgia Hirst) от сериала „Викингите“, излъчван у нас от БНТ и Diema.
Петров признава на прочутата си колежка, че е много развълнуван от срещата си с нея и двамата си говорят за сериала и емоциите в професията. 
 
* * * * * * *
 
Михаил Дюзев се връща в „Като на кино“, а поводът е продължението на сериала „Необикновените“ (със сезон 2 от 1 ноември по FOX). 
Телевизионната поредица пресъздава събитията,  последвали кино историите от вселената на Х-Мен. Пилотният епизод от първия сезон бе режисиран от Брайън Сингър, който режисира и продуцира поредицата X-Мен. Във втори сезон той се включва като продуцент. 
 
Дюзев се срещна в Лондон с две от звездите на сериала – Стивън Мойър и Натали Алън Линд.
 
* * * * * * *
 
Както обикновено, кинокритикът Деян Статулов ще представи филмовите премиери на големия и малкия екран.


ИЗБРАНО