Гери-Никол и Софи Маринова се подготвят за понеделник вечер

16 март 2018 | 09:51 Дачев
Гери-Никол се подготвя за новото си преобразяване в „Като две капки вода“ и разказва развълнувано:
"След първия ми мъжки образ в предаването, в следващия лайв Бутонът на късмета избра да изпълнявам песен на Cardi B. /Карди Би/ - първата жена-рапър номер едно в класацията на "Билборд"!“
 
25-годишната американска хип-хоп певица с тринидадско-доминикански произход и артистичен псевдоним Карди Би, популярен благодарение на Инстаграм, всъщност се казва Белкалис Алманзар. Известна е със сингъла "Bodak Yellow", излязъл на 16 юни 2017 г. и наречен от New York Times "рап химн на лятото".
 
Cardi B. е една от изпълнителките, които ме вдъхновяват.  Наистина се зарадвах, че тя ми се падна като моя следваща задача, но това не означава, че ще ми бъде лесно - напротив. Моят и нейният тембър са доста различни. Тя е от Бронкс и акцентът, с който говори и пее, е специфичен; също така има лек говорен дефект“, допълва 19-годишната българска певица, която работи по автентичен акцент и звучене.
 
Марги Хранова ще даде съвети на Софи Маринова за преобразяването й в естрадната певица.
По време на следващия лайв, Софи ще трябва да се преобрази именно в Марги, опитвайки вкуса на естрадата.
 
Самата Маргарита Хранова пък за първи път ще се изправи пред предизвикателството на танците - за образа на Дженифър Лопес.
Упражнявам се сериозно с балета, тъй като в това парче има изкючително много танци“, коментира тя.
 
* * * * * * *
 
Както съобщихме, Боби ще трябва да се превърне в истински вихър с Джеймс Браун, а Константин ще донесе балканското звучене с образа на Василис Карас. Златка ще заеме едно от многото превъплъщения на Мадона - кое ще бъде то, ще разберем в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.
 
Победителят от предишния лайв Славин ще влезе в образа на Кристина Агилера, а Иван Юруков ще се превърне тийнейджъра, завладял сърцата в България и по цял свят – Кристиан Костов.
 


ИЗБРАНО