Славин Славчев обра овациите в „Като две капки вода“

13 март 2018 | 10:56 Дачев
Едно от най-впечатляващите преобразявания в легендарния Фреди Мъркюри направи снощи Славин Славчев по време на третия лайв на шоуто „Като две капки вода“ по NOVA. Изпълнението на "Somebody To Love" в оригинална тоналност, емоцията в мимиките и жестовете и автентичната визия изправиха на крака публиката, която превърна Славин и в победител за вечерта.
 
Голяма изненада за всички беше и трансформацията на Иван Юруков в Ейми Уайнхаус. Актьорът съумя да представи излъчването на меланхоличната и същевременно бунтарски настроена певица. 
 
„С Тина Търнър успя да хванеш мерките на шоуто! С образа на Майкъл Джаксън скочи право в него“, заяви гостуващият съдия Джуди Халваджиян след появата на Гери-Никол. Поп сензацията показа вокална прилика с образа на младия Джексън, споделяйки, че това е и нейно любимо парче.
 
Константин получи поздравления лично от Папи Ханс, който сподели от публиката: “Имам да уча от теб! Това беше страхотно!“. След колоритния образ, фолк изпълнителят дори получи покана от Джуди Халваджиян да се включи в епизоди от поредицата „Бай Брадър“.
Джуди зае мястото в ротационния трети съдийски стол, което бе заето в първите два епизода от брат му Магърдич.
 
Софи Маринова показа, че няма образ, който да й попречи да се забавлява напълно. Макар и да не успя да овладее английския език, Софи влезе в ролята на момчето, превърнало с в идол на милиони тийнейджъри.
 
„За момент я помислих за Мими“, заяви Развигор Попов, който влезе в ролята на вълка, за да партнира на Марги Хранова за образа на Мими Иванова. 
 
Борислав Захариев получи поздравления от Хилда за образа на фронтмена на Metallica, а Златка Райкова предизвика противоречия в журито с трансформацията си в Лу Бега. 
 
* * * * * * *
 
Следващата седмица Боби ще трябва да подпали сцената като Джеймс Браун, докато Златка опита едно от многото лица на Мадона. Марги ще учи изкуството на танците заради Дженифър Лопес, а Софи Маринова ще се превърне в самата Маргарита Хранова. Константин ще се върне към балканските ритми с Васили Карас, а Гери-Никол ще влезе в образа на световната хип-хоп звезда Cardi B. Иван Юруков ще се завърне към тийнейджърските години, преобразявайки се в един от емблематичните участници на X Factor – Кристиан Костов. Славин ще се изправи пред нови вокални и артистични предизвикателства с образа на Кристина Агилера.


ИЗБРАНО