Никол Кидман прави нов сериал за HBO - „The Undoing“

14 март 2018 | 11:57 Дачев
След като спечели всички възможни награди за участието си в „Големите малки лъжи“, Никол Кидман подготвя участието си в нов сериал, който отново ще бъде излъчен по HBO.
 
По него тя ще работи отново с Дейвид Е. Кели, създател и на лъжите, чийто втори сезон предстои догодина с участието и на Мерил Стрийп.
 
Новият минисериал „The Undoing“ ще бъде създаден по публикувания през 2014 г. роман „You Should Have Known“ ("Трябваше да знаеш") на американската писателка и драматург Джийн Ханф Корелиц. Главна героиня в него е Грейс Саш (Кидман), доктор-терапевт, чието доскоро спокойно ежедневие се преобръща с краката нагоре. Точно преди да бъде издадена първата й книга неин близък умира, а едновременно с това съпругът й изчезва. След като поредица разкрития разтърсват до основи живота й, Грейс е принудена да започне начисто заедно със сина си. 
 
Ако си мислите, че в „Големите малки лъжи“ нямаше достатъчно интриги и мистерии за разрешаване, то новата поредица ще ви задоволи напълно. „Дейвид е създал нов провокативен сюжет със завладяваща главна героиня. Аз съм развълнувана и поласкана от възможността да работя отново с него и с HBO”, сподели Кидман. Програмният президент на HBO Кейси Блойс също изтъкна, цитиран от Варайъти, че много се радва да продължи творческото сътрудничество на канала с Никол и Дейвид.
 
Кели допълва, че харесва книгата и от нея ще се получи чудесен психологически трилър. Той заедно с Кидман ("Blossom Films") и друга австралийка - Бруна Папандреа ("Made Up Stories", копродуцент и на "Големите малки лъжи" през "Pacific Standard" с Рийз Уидърспун) ще бъдат и изпълнителни продуценти на  „The Undoing“.


ИЗБРАНО