Първо видео на сериала ”Забравена”, заснет в България

5 юли 2017 | 12:13 Дачев
Днес бе разпространено първото видео на заснетата изцяло в България оригинална продукция на Sony Pictures - "Забравена" ("Absentia"). Официалният тийзър към филма е създаден от творческия екип на AXN Централна Европа.
 
Вижте тийзъра (35 сек., със субтитри на български език)
 
Тази есен Sony Pictures Television Networks - Централна Европа ще представи на тв екран оригиналната продукция на AXN "Absentia" с официално заглавие за България - „Забравена“.
 
Tворческият екип на AXN Централна Европа стои изцяло зад световната кампания по реализирането на продукцията и създаде това зашеметяващо видео, с което представя историята на агента от ФБР Емили Бърни (Стана Катич), изчезнала безследно за цели 6 години.
 
Историята визуализира натрапчиви образи от обърканите спомени на една принудително изгубена самоличностличност и суровото ѝ оцеляване на изключително висока цена...
 
* * * * * * *
 
Автор на концепцията на видеото е Петер Михола, оглавяващ Art&Creative отдела на AXN Централна Европа. То е заснето в подводна локация в Будапеща, в сътрудничеството със Sony Pictures Global Network, PXL Pictures, Avidio System Kft. и Central Europe Creative Services.
 
Екип:
Авторска концепция и режисура: Петер Михола
Продуцент: Петер Токай
Оператор: Дейвид Хартунг
Линеен продуцент: Анет Токай
Подводен оператор: Золт Сасди
Осветление: PBL
Стилист: Ищван Хорняк
GFX дизайн: Сома Сарфи, Виктор Зобота
Звуков дизайн: Джорджи Шентгали
Дубльор: Анико Ванксура
Музика: Hard Beatings (The Houdinis)
Музикални продуценти: Золтан Такаш / Барнабас Хорват
 
* * * * * * * *

Прочетете повече информация за продукцията, оповестена на 1 юни. Официален англоезичен постер.
 
Сюжет:
 
Докато е по следите на известен бостънски сериен убиец, агентката от ФБР Емили Бърни (Стана Катич) изчезва без следа и е обявена за мъртва. 6 години по-късно тя е открита в изоставена хижа в гората - полужива и без никакъв спомен за случилото се с нея през целия период, в който е била в плен. Завръщайки се в къщи тя разбира, че съпругът ѝ Ник (Патрик Хюсингър) се е оженил повторно, а синът ѝ е отглеждан от друга майка - всъщност единствената, която детето познава.
 
Твърдо решена да събере липсващите парчета от пъзела, Емили скоро се оказва въвлечена в нова серия от убийства...
 
* * * * * * *
 
Световната премиера на "Absentia" откри 57-ия Телевизионен фестивал в Монте Карло на 16 юни в Монако.
 
Сериалът ще бъде излъчен на територията на Централна и Източна Европа, включително и България, тази есен.


ИЗБРАНО