„Мини Мис и Мини Мистър“ отива в TV7

23 март 2016 | 16:50 Дачев
От 3 април 2016 г. ТВ7 и Супер7 започват да излъчват конкурса-оригинал „Мини Мис и Мини Мистър“, който вече 17 години е запазена марка за детски усмивки и първа сценична и телевизионна изява на малките големи таланти от 3 до 12 години.
 
Това съобщи неговият автор, продуцент и водещ Илиана Балийска, чийто двегодишен договор с Евроком и ЕКидс е изтекъл.
 
Пролетното издание на конкурса е начало на нов творчески сезон, а излъчването е всяка неделя по ТВ7 от 9 до 9:30 ч. (с повторение в събота) и също всяка неделя по Супер7 от 12:30 и от 15:30 ч. (с повторение в събота).
 
В екипа на актрисата Илиана Балийска е дъщеря й Цвета, също актриса, и внуците - миниводещите Емона и Росен. Три поколения на сцената!
 
В Талантиадата минисладурите се надталантчват от името на тяхната детска градина, училище и община. Всички дечица се забавляват, изявяват, много награди получават, а в края на годината призьорите от сезонните издания участват и в конкурса „Мини Мис и Мини Мистър“-България.
 
Атрактивното и емоционално Палаво Шоуце се вихри в Националния Дворец на децата - София, бул. Александър Стамболийски 191, а в шоуцето са мини сладури, които искат да са на сцената, вместо в публиката! Оттук и максимата на шоуто - "Сцената обича смелите!".


ИЗБРАНО