Мини мис и мини мистър

Следобедно съботно шоу. Автор и водещ - Илиана Балийска.

Единственият лицензиран конкурс “Мини Мис и Мини Мистър” е запазена марка на столичната актриса Илиана Балийска - тя дава възможност за творческа и телевизионна изява на малките големи таланти от 3 до 12 години.

Палавото шоу се реализира в две възрастови групи: от 3 до 6 години ("детска градина") и от 7 до 12 години (1 - 6 клас).
Издадена е аудио касета с песни “Мини Мис и Мини Мистър” със синбеци от “Б” страна, която се разпространява по време на шоуто, както и албум "Сладурите на Зодиака".

При мини госпожиците първият тур е манекенска изява, втори тур - танцуват по песни от шоуто и трети тур - индивидуална изява (без ограничения - артистична, творческа, музикална, спортна и др.)

При мини господата: първи тур - артисти - културисти (демонстрират мускули), втори тур - канадска борба (категории от “динозавър” - 12 годишни до “комар” - 3 годишни) и танци по песни от шоуто, трети тур - индивидуална изява - решаваща за крайното класиране.

Носителите на титлата “Мини Мис и Мини Мистър”, класирани от 1-во до 3-то място, представят себе си, своята детска градина (или училище), своя град (или село) на шоуто в зала 2 на НДК - гр. София, което се заснема с ПТС и се излъчва в програмата на “Канал 3”. Класираните в София участват в годишния конкурс “Мини Мис и Мини Мистър” - България пак в зала 2 на НДК.

Престижният конкурс става все по-предпочитан и от деца, и от родители, и от педагози, защото в първия етап няма предварително записване и подбор - всеки може да бъде на сцената и да опита да докаже, че мястото му е там, а не в публиката.
На призьорите, освен награди, се дават и почетни ленти, а в НДК - корони.

Фейсбук: facebook.com/pages/Mini-Mis-i-Mini-MistarМини-Мис-и-Мини-Мистър/139347266089797
За записване: e-mail ilabala@abv.bg, информация - тел. 088 8451254.

От 1998 г. до 29 март 2014 г. по Канал 3.
От 12 април 2014 г. до 27 март 2016 г. по Евроком НКТВ.
От 13 април 2014 г. и по EKids (повторения).

От 3 април 2016 г. по TV7 и Super7.

ИЗБРАНО