Втори сезон на ”Полиграф” със Светла Петрова

9 септември 2015 | 13:49 Дачев
Публицистичното предаване „Полиграф“ със Светла Петрова се завръща в ефира на Bulgaria ON AIR с важните теми за широката публика
 
Основното му едночасово издание зрителите могат да проследят от 24 септември, всеки четвъртък от 21 часа, а в петък и събота да гледат още две кратки издания „Полиграф плюс“ в дневната програма.
 
„Полиграф“ ще продължи да изследва истината за събитията, проблемите, кризите и конфликтите в живота на хората, ще дава възможност за дискусии по най-горещите теми от седмицата, ще търси конфликтните тенденции и социалните ефекти от процесите в обществото.
 
В новия сезон водещата Светла Петрова ще бъде по-близо до своите зрители, които ще имат възможност да задават темите в предаването и чрез Facebook-страницата му. 
 
* * * * * * *
 
„Любовта и свободата са много важни за мен и в професията ми. Без да вложиш любов, е изключено да постигнеш добри резултати в каквато и да е работа. А за независимата журналистика свободата е върховно изискване. Да съм честна със себе си и със зрителите е ултимативно условие за моята работа“, коментира Светла Петрова.
 
С нейното име се свързват едни от най-успешните публицистични предавания в българския телевизионен и радио ефир: сутрешния блок на програма "Хоризонт" на БНР (1988 - 1995 г.), „Денят“ и „Седмицата“ на Дарик радио, "Сеизмограф" по bTV (2001 - 2011 г.).


ИЗБРАНО