Потвърдено: Гарелов и Йончева на екран от тази неделя

5 февруари 2015 | 11:06 Дачев
След като на 30 юни 2014 г. TV7 спря повечето си предавания, на 8 февруари 2015 г. (неделя) емблематичните журналисти Иван Гарелов и Елена Йончева отново ще са тв екип.

Както информирахме в аванс в средата на януари, те се завръщат в ефира на TV7 с предаването си „Оригиналът“. Последното му издание бе на 20 юни миналата година.
 
От 8-ми февруари в 9:00 ч. зрителите на TV7 ще имат възможността да видят политиците, известните личности, актуалните хора в България и света. Те ще отговарят на въпросите, които Иван Гарелов има смелостта да зададе.
 
Елена Йончева ще показва историите, ще анализира и коментира глобалните процеси, новините, които ще рефлектират върху всички нас. 
 
* * * * * * *
 
Иван Гарелов обещава да запази всичко добро старо. Амбицията на водещите е „да разтворят ветрилото на темите от световната геополитика до естрадата и рапа“. Имената на Гарелов и Йончева отдавна са станали стандарт в българската журналистика, а TV7 дава възможност на зрителите отново да ги видят в действие.

"Оригиналът" още в началото тръгна в ден неделя в 21:30 ч. (позиционирано след края на футболния мач), а в последните си три седмици бе преместено в петък вечер - след тв игра. Този път публицистичният дует заема мястото на предаването “Факторът Кошлуков” в неделя сутрин.

За самия Кошлуков витаят слухове, че ще възстанови предаването си, но само в събота сутрин.


ИЗБРАНО