Финал на Survivor: Камбоджа тази вечер

15 декември 2014 | 09:35 Дачев
52 дни, събрани в 2 часа и половина на "Survivor: Камбоджа(20:00 - 22:30 ч.), определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”

Гласуването през интернет и телефон (sms) ще бъде спряно по време на ефира.

Продуцентът Евтим Милошев току-що разкри в "Преди обед", че се правят репетиции и денонощно се пише сценарият на живото шоу довечера. Зрителите миат 1 от общо 10-те гласа (9 са на журито) за определянето на победителя.

Ако гласовете са равни, най-достойният ще бъде определен по някой от "многото начини", както се изрази продуцентът.

* * * * * * * 

Вчера в "Студио Survivor" видяхме и най-болезнените и мъчителни моменти на 23-мата българи във физически и емоционален аспект, най-скандалните ситуации, славните победи и красивите гледки на Камбоджа. Света на оцеляващите българи на 9 хиляди километра от дома.
 
Феновете проследиха ретроспекция на събитията, отношенията и коалициите преди големия финал, за да вземат решението си - кого от тримата финалисти да подкрепят с гласа си. Приятелства, разцепления, неочаквани обрати, нарушения и санкции, героични победи, лъжи и нарочни загуби, финансови уговорки и достойнство...
 
От 23-ма българи в началото, на финала останаха само трима мъжеВаня Джаферович, Светлин Занев и Димитър Димитров - Митко (малко преди финала отпаднаха Надежда Прокопиева и Ива Пранджева). Накрая ще оцелее само един!
 
След 52 дни на страдание, скандали и слава, в днешния понеделник, 15 декември 2014 г. от 20:00 часа, журито  и зрителите на bTV ще определят кой от тях е по-силният от всеки – кой е сървайвърът на Камбоджа.

Наградата за победителя е 100 000 лв.
 


ИЗБРАНО