Николета Лозанова в bTV с ново старо предаване - ”Папараци”

19 септември 2014 | 18:09 Дачев
Всяка неделя в 22:00 ч. водещата и нейният екип ще показват скрития живот на известните личности у нас

Екип от професионални папараци и тайнствен детектив ще дебнат звездите в най-новото предаване на bTV - "Папараци" от 28 септември

Концептуално, телевизионният таблоид продължава "Поверително от Н.Л.", което вървя един сезон (октомври 2013 - юни 2014 г.) по TV7.
Преди това, през май 2010 г., Нова телевизия стартира неделното магазинно предаване "Поверително от...", в което основен репортер бе „Мис България” 2007 Юлия Юревич, но то се задържа на екран само 2 месеца.
 
Известната светска дама Николета Лозанова ще работи за bTV с екип от над 15 професионални папараци, които ще разкриват VIP личностите в техните не толкова звездни моменти и ще ни представят доказателства за техните нови връзки, раздели и прегрешения.
 
"Папараци" ще предлага уникални, нецензурирани и провокативни истории, заснети с модерна техника за проследяване. 
 
* * * * * * *
 
"Аз самата имам амбициите да продължавам да откривам най-горещите новини от българския шоубизнес, да разплитам най-скандалните истории и да създавам сензации. През последната година се убедих, колко трудно се случва всичко това, колко усилия и ресурс са нужни, за да бъде доказана една нова любов или раздяла, но вкусът на успеха е несравним. 
 
Самата аз попадам ежедневно в „измислени” истории на страници на родните таблоиди, ето защо осъзнавам необходимостта от подобен формат, който да показва истинските новини. Всички правим разликата между това да прочетеш в пресата, че две звезди са се влюбили - и да ги видиш прегърнати на екран", коментира водещата на шоуто Николета Лозанова.
 
* * * * * * * *
 
В продължение на един час, тя и екипът ѝ ще проверяват слухове и ще разкриват тайните на известните. Специална роля в "Папараци" ще има и светската репортерка Лили, която ще бъде критично око и ухо по време на най-интересните светски събития през седмицата. Тя ще бъде агентът на предаването, чиято роля е да разкрива пред зрителите най-любопитното от звездния живот.
 
Телевизионният таблоид на Николета Лозанова има амбицията да показва и най-актуалните български звезди, техните неразказвани истории и лични изповеди. 
 


ИЗБРАНО