Предаването ”Градът” се завръща по News7 с нова водеща

28 май 2014 | 14:46 Дачев
От тази събота, в ефира на NEWS7 в 13:30 ч. се завръща предаването Градът с нова водеща и нова атрактивна концепция.
 
Вижте и кратко интервю с водещата Натали Трифонова.

Предаването бе спряно от 6 април т.г.
 
* * * * * * *
 
Позитивно, насочено към активните градски хора, предаването цели освен да информира, но и да амбицира, вдъхновява младите.
 
Ще видите историите на предприемчивите, успели и различни наши съграждани – известни и непознати. 
 
Най-усмихнатото момиче в родния ефир - Натали Трифонова - ще се разхожда с вас и ще ви показва интересните места и събития. Ще ви представя проектите, които са част от  градската ни култура. Ще ви вдъхнови да усетите ритъма и истинския живот извън стените на дома и офиса. 
 
Сгради, паркове, исторически забележителности, емблематични места, носещи духа на нашия град…Ако искате да почивате или да се забавлявате, да разберете какво крие мястото, където живеете и с какво може да ви изненада или да ви направи по-щастливи – бъдете с Натали в „Градът“.
 
* * * * * * *
 
Блиц интервю:
„Младите хора могат да дадат на своя град енергия, блясък и много шум“
 
Какво за теб е твоят град?
Натали:  “Моят град” всъщност не е един.  Родена съм във Велико Търново, но винаги съм живяла в София. Трудно ми е да определя кой от двата града лежи повече на сърцето ми. Всеки един от тях има особен чар и ме кара да се чувствам по различен начин. Обичам шума на София и спокойствието на Велико Търново еднакво. Родният ми град е най-красивото място с най-богатата история, a София е лудницата, в която се чувствам изключително добре 
 
Как си представяш един хубав/щастлив ден в града?
Натали:  Щастливият ден за мен е неделя. Този ден е създаден за дълги разходки из града, кино, сладолед, захарен памук. Имам си любим градски маршрут , тъй като имам сантимент към определени софийски улици, заведения и паркове. Често ходя в зоопарка- да, знам, че не е най-привлекателният на света, но пък ме връща в безгрижните детски години.
 
Какво те радва? 
Натали:  Радва ме фактът, че градовете ни все пак се развиват. Бавно, но славно. София вече има приветлив център  и препълнена с хора главна улица. Симпатичните малки кафенета и сладкарнички, стил Париж и Рим, вече също са факт. Радват ме успелите, талантливи и позитивни хора в града!
 
Кое те натъжава в града? 
Натали:  Натъжавам се , когато виждам по градските улици хора, чиито очи са пълни със сълзи, защото имат труден живот. 
 
Какво може младият човек да даде на своя град? 
Натали:  Енергия, блясък и много шум 
 
А градът на него? 
Натали:  Култура, дом и живот.
 
В какъв град мечтаеш да живееш? 
Натали:  Бих живяла в Рим- романтични тесни улички, цветя на терасите, хубаво вино и усмихнати хора.
 
Как се превърна в „слънчево момиче“?  
Натали:  Кандидатствах, избраха ме и оттогава насам съм в едно телевизионно приключение. Ще продължавам да съобщавам прогнозата за времето на зрителите, но паралелно с това ще ги запознавам и с най-интересните градски хора и истории в предаването “Градът”. 
 
Имаш ли си мечта? 
Натали:  Мечтая много, всеки ден. Това, което искам сега е предаването “Градът” да се превърне в любимото предаване на младите хора.
 


ИЗБРАНО