Градът

Съботно предаване за градския човек - територия на хората, които милеят за развитието на своя град и са съпричастни към различните проблеми в него. Водещ: Натали Трифонова (от 31 май 2014; до 6 април 2014 - Ива Стоянова).

Терен за непрестанен диалог между градската администрация и градските хора, и така да се решават проблемите на живота в големия град. "Градът" ще създава, представя или развенчава добри или лоши примери за хора и събития, с една единствена цел - да бъде партньор на градския човек и заедно с него да направи града и живота в него по-хубав, подреден и щастлив.

* * * * * * *

По BBT:

На живо гостуват отговорните представители на институциите в диалог със зрителя. В рубриката “Лицата на града” гостуват българи, които оставят следи в живота на града и страната.

Предаване за хората, които правят един град жив. То е разделено на 2 основни части: първата третира актуални проблеми или радости от живота на хората; в студиото гостуват отговорни лица, представители на различни институции и организации, а въпросите задават както водещата, така и зрителите, за които телефонните линии са постоянно отворени. Във втората част на предаването е рубриката „Лицата на града” - в нея гостуват онези българи, които наистина оставят следи в живота на града и страната. Те са както известни имена от сферата на изкуството, спорта, политиката, така и обикновени, малко известни и дори неизвестни хора, чиито дела обаче ги правят истински личности достойни за уважение и пример в обществото. Разговорът, в който зрителите отново участват активно, има две основни опорни точки – професионалното развитие на „Лицето на града” и неговото усещане и разбиране за ценностите и реалностите в живота на българина днес.

=======

Ива Стоянова е бивша републиканска и световна вицешампионка по акробатика. Бакалавър по спортен мениджмънт и Магистър по журналистика.

Ива Стоянова има собствена медия. От 2002 г. до 2006 г. тя е издател и главен редактор на тийнейджърското списание „18”. От октомври 2006 г. е част от екипа на редакция „Новини” на ББТ. Първоначално е парламентарен репортер и водещ на обзорното публицистично предаване „Черно на бяло”.
През 2010 и 2011 г. е водещ на сутрешния блок "БОдилник" по TV7, а пред 2012 и 2013 г. е директор "Новини" на bbt / News7.

* * * * * * *

От 17 април 2007 г. до 9 септември 2009 г. по телевизия BBT.
От 26 октомври 2013 г. до 6 април и от 31 май до 3 август 2014 г. по News7.

ИЗБРАНО