Без ”Часът на мама” по bTV Lady

14 май 2014 | 08:33 Дачев
Предаването "Часът на мама" спря в своя 5-ти сезон след последното си издание на 1 май.
 
Първите му два сезона бяха в ефира на bTV 
рез 2007 - 2009 г., а след тригодишно прекъсване то се върна по канал bTV Lady. Замислено като токшоу със съвети и информация за всичко, което вълнува модерната майка, то бе водено от Ива Дойчинова и Богдана Трифонова първоначално като следобедно, а впоследствие като предиобедно предаване.
 
По bTV Lady "Часът на мама" с водещ Даниела Колева се върна (март 2012 г.) отново като предиобедно и ежедневно токшоу, но от април 2013 г. забави темпото и тръгна веднъж седмично - първоначално в неделя вечер, а от септември - в четвъртък следобед.
 
Според Уикипедия, от декември 2013 г. водещата влиза в политиката и става един от основателите на социалната платформа "Евромайки" към "България без цензура" на Николай Бареков, като се заема с образованието, правата на жените, акции за деца със заболявания и благотворителност. Впоследствие пише социалната програма на партията, става зам.-председател на женската ѝ организация и в момента е кандидат за евродепутат на изборите на 25 май 2014.
 
На екран от 7 септември насам по bTV Lady е друго водено от нея предаване - "Дом и градина", посветено на интериора и екстериора, което в момента се излъчва 3 пъти седмично: сряда, петък и неделя от 15 ч.
 
* * * * * * *
 
От българския ефир през последния тв сезон тихомълком слязоха редица предавания, за което TV.dir.bg предстои да направи обзор. Някои от тях са:
 
- Открито (БНТ)
- Животът и други неща (БНТ)
- Опознай България (БНТ)
- Нещотърсачи (БНТ)
- Без багаж (БНТ)
- Апартаментът (БНТ)
- Срещу новините (БНТ)
- Денис и приятели (БНТ)
- Ничия земя (Нова ТВ)
- Градът (News7)
- Мистерии и факти (News7)
- Християнството (ТВ Европа)
- Бизнес знаци (България Он Ер)
- Сблъсък (TV7)
- Комисията Павлов (TV)
- Баркод (TV7)
- Спортен свят (Канал 3)
- Център (Ring.bg)
- Модерно (bTV)
- Щипка сол (bTV)
- Хит до хит (Фен ТВ)
- Мисия: Моят Дом (Diema)
 
и много други.


ИЗБРАНО