Васко Мавриков ще води ”Дневниците на къртицата”

25 февруари 2014 | 13:02 Дачев
Дневниците ще вървят следобед от 15 до 15:30 ч.

След свалянето от екран на предаването "Баркод", водещият Васил Мавриков се впуска в ново предизвикателство и става част от екипа на втория сезон на риалити шоуто "Къртицата: Разтърсване".
 
Той е новият водещ на дневните ("дейли" - англ.) епизоди на риалити формата, събрани под името Дневниците на къртицата 2”, които ще представят най-интересните моменти от живите предавания, както и самите дейли епизоди.

Дневниците ще вървят следобед от 15 до 15:30 ч.

Предаването е аналог на "Къртицата на светло" миналата година, което обаче бе сутрешно токшоу с водещ Жана Танева.
 
* * * * * * *
 
Дневниците ще се излъчват всеки делник и ще са своеобразна новинарска емисия, която събира най-горещите събития в Базата, както и коментари от участници и известни личности. 
 
Зрителите ще видят изгонените участници, като екип на предаването ще посреща елиминирания в петък и ще улавя първите му емоции.
 
В предаването ще се прави и обзор на най-интересните моменти от изминалите епизоди на шоуто.
 
* * * * * * *
 
Още от първия епизод на "дневниците" Васко Мавриков ще се гмурне в дебрите на мащабното риалити, като изпробва лично специалните костюми, с които участниците започнаха състезанието си в понеделник. 
 
Водещият ще покаже и най-атрактивните моменти от представянето на участниците и влизането им в Базата - още днес, 25 февруари.
 
Дневниците на къртицата 2”: всеки делничен ден от 15:00 до 15:30 часа по TV7.
 
* * * * * * *

„Къртицата 2: Разтърсване” започна с тричасов лайв екшън снощи.

Преди да прекрачат прага на Базата, 17-те супергерои преминаха през специално военно обучение и получиха последен шанс да потвърдят решението си или да се откажат от най-екстремното предизвикателство в живота си. Никой от тях не промени решението си и без да могат да си поемат дъх, участниците се впуснаха в първата си голяма битка - "Военни игри", в която трябваше да демонстрират ловкост, бързина и умение за работа в екип. В резултат на изпитанието и след забавяне на Ивайла Бакалова в сметката на Групата отидоха 4 000 лева., а Къртицата прибра 2 000 лева.
 
След церемонията по избор на Къртицата, участниците вече имат своите първи подозрения за това, кой е предателят сред тях. Част от тях веднага решиха, че Къртицата е жена - най-много гласове събра Ивайла Бакалова, която бе наречена “Желязната лейди”. След нея най-много подозрения сред участниците събуди поведението на Александър Сано - Среброто. 
 
Още с влизането в Базата , участниците получиха задача, която опъна нервите им до краен предел. Всеки един от тях трябваше да изяде по два живи скорпиона. От представянето в това предизвикателство зависеше както разпределението на бюджета между Групата и Къртицата, така и прехраната на играчите през следващата седмица. 
 
Условието беше поне 17 от тях да изядат мърдащата вечеря. Паричният залог в тази задача беше сумата от 5 000 лева. Огънаха се Емил Каменов, Екатерина, Емил Русев и Роксана - техният провал увеличи бюджета на Къртицата, а те самите ще разполагат само с ограничени количества плодове, брашно, ориз, мляко, подправки и вода през следващите осем дни в Базата.
 
Само за една вечер бюджетът на саботьора набъбна със 7 хиляди лева, а в сметката на Групата има 4 хиляди лева.
 
* * * * * * *
 
Първа любовна двойка
 
Още в първите минути, в които участниците прекрачиха прага на новия си дом, се разразиха и първите емоционални сблъсъци и симпатии. 
На 26-годишната танцьорка Индира Касимова и смятащия се за «суперчовек» Борислав Атанасов им бяха необходими само три дни, за да се хвърлят в прегръдките си и да заговорят нежно за любов. 
 
Двамата влюбени вече свободно демонстрират топлите си отношения, а първата целувка вече е факт, който даде повод за приятелски закачки от страна на останалите участници. 
 
Първият сблъсък на характери също се състоя – героите са оперният певец Стоян Бончев и 27-годишният Константин Воротнюк - Костя. Европейските норми срещу свободата на славянския дух, разликата във възрастта и желанието за лидерство бяха сред основните причини двамата участници още от първия ден да си разменят остри реплики. 
 
Екшънът продължава тази вечер от 20:30 часа.


ИЗБРАНО