Къртицата на светло

Предиобедно токшоу - най-интересното от живота на участниците и предизвикателствата пред тях в риалити поредицата "Къртицата". Водещ - Жана Танева.

Предаването представя теми и гости, продиктувани от събитията, случващи се с участниците. Гостите в студиото коментират пикантните клюки от шоуто, а екипът дава възможност на зрителите да изразят своето мнение, личен опит и позиция по дадената тема.

Първи гост е баскетболната легенда Денис Родман.

Център на предаването са събитията в шоуто – отношенията между героите, интригите, лагерите, резултатите, обществените нагласи, въпросите, които се поставят пред обществото. Всичко това излиза на показ чрез дискусията в студиото и богат видеоматериал.
Шоуто е позитивно, информацията се поднася леко и приятно, на моменти с чувство за хумор, а на моменти и с цялата сериозност на поставения проблем.

Двама от репортерите на предаването ще влязат в ролята на къртици в „Къртицата“. Те първи ще изпробват трасетата на битките, първи ще опитат и тестват всичко, през което впоследствие ще трябва да преминат участниците в шоуто и всекидневно ще разказват за преживяното. Рубриката е съвместна със сутрешния блок “Добро утро, България”, където тестовете ще се излъчват всеки вторник.

Репортерите на предаването ще представят бек-стейдж репортажи по време на лайфовете, интервюта с гостите, контакти с родители, близки и приятели на участниците, анкети по улиците, репортажи за съдбата на изгонените участници и много други.

Главен редактор Нина Зумпалова, репортери -Ива Василева и Уляна Чан, делегиран продуцент - Витомир Саръиванов.

От 27 март до 18 юни 2013 г. по TV7 и News7.

ИЗБРАНО