Ива Георгиева ще води ”Граждански контрол” по News7

21 февруари 2014 | 10:54 Дачев
Предаването "Граждански контрол" по News7 e с нов водещ от днес, 21 февруари 2014.
Досегашният титуляр Ангел Славчев освободи стола си пред камера, за да влезе в политиката.
 
В последната си поява в студиото на предаването в ролята на водещ вчера, Ангел Славчев представи своя наследник Ива Георгиева. Той благодари на телевизията, че му е дала трибуна да защитава българите пред институциите, монополите, банките и местните управници. 
 
Новият водещ Ива Георгиева работи по социалния проект още от неговото начало, част е от екипа на предаването и познава целия процес на работата. Тя ще продължава да бъде застъпник на интереса на потърпевшите от нередностите в държавата.
 
* * * * * * *
 
Ива Георгиева е на 29 години, омъжена е и има 2 деца. Завършва "Бизнес администрация" в Международно бизнес висше училище и стажът си трупа в голяма българска компания за софтуерни продукти. Част е от проекта "Граждански контрол" от самото начало. Зрителите я познават от няколкото издания на предаването, които е водила, както и от рубриката "Коментарът на Граждански контрол" по актуални теми от началото на месеца. 
 
Предаването запазва часа си на излъчване: всеки делничен ден след новините в 16 часа по News7, с повторение на следващия ден след обедната емисия новини.
 
Днешният старт на новата водеща е с тема, посветена на опазването на културното наследство.
 


ИЗБРАНО