Граждански контрол

Предаване, което помага на гражданите да разрешат проблемите си от битово и социално естество. Водещ - Ива Георгиева (до 20.02.2014 г. - Ангел Славчев).
Продуцент - "!no frame media".

Водещият кани в студиото си политици, икономисти и експерти, пред които показва проблемите на хората и заедно с тях търси решението им.
Всеки проблем, по който работят кореспондентите и репортерите на предаването, ще бъде коментиран в ефир от подаването на сигнала до разрешаването му - за всеки казус ще се излъчва минифилм с продължителност между 15 и 25 минути. Различните истории Ангел Славчев ще прожектира в студиото си, наподобяващо киносалон, на представители на институциите. След като се запознаят с проблема, водещият и неговите гости ще обявят в ефир какво е решението и как да се помогне на потърпевшите.

Потребителите на интернет ще могат да видят карта на България, където са отбелязани местата, на които в дадения момент репортерите на „Граждански контрол” работят по разрешаването на казус. Всеки разработен проблем ще бъде подробно описан в архива на сайта и към него ще бъде приложено видео.

От 16 септември 2013 г. до 30 юни 2014 г. по News7.

ИЗБРАНО