Юлияна Дончева от TV7 бременна на 48

11 февруари 2014 | 11:44 Дачев
Водещата на съботното публицистично токшоу "Пряка демокрация", продуцирано от "!no frame media" се разплакала, когато разбрала, че очаква второ дете
 
Дончева видяла положителния тест за бременност на рождения ден на съпруга си Станислав Недков-Стъки, разкри самата тя в ексклузивно интервю за списание LOVE style.
48-годишната бъдеща майка разказа за трудностите, през които е преминала, за да забременее ин витро, и как през 2013 година почти се е отказала да прави повече опити. Чудото обаче станало.
 
Засега Юлиана Дончева не издава братче или сестричка ще има големият й син Йоан Дако, плод на любовта й с бившия й съпруг Горан. 
 
* * * * * * *
 
Двамата със Стъки са в нетърпеливо очакване на новия член на семейството. За съжаление, в един от най-щастливите периоди от живота си Юлияна Дончева се е почувствала натъжена. „Неприятното беше, че в този период излязоха отвратителни информации, че се разделяме със Станислав и аз обикалям нощните заведения. Като четяхме какво пише в интернет, просто не можехме да повярваме. Това много ме нарани. Може би, защото човек става по-чувствителен, когато е в моето положение. Почувствах се омърсена” - споделя тя.
 


ИЗБРАНО