”Къртицата 2” с детективски елемент и екшън

10 февруари 2014 | 10:39 Дачев
Много повече екшън и много повече напрежение - това обещаха продуцентите и водещи на "Къртицата" Иван и Андрей

Вижте промо
 
Вчера те заявиха в "Карбовски: Предаването", че вторият сезон, озаглавен "Разтърсване", ще наблегне на детективския елемент и шоуто ще бъде още по-екстремно. Битките няма как да бъдат разказани, те трябва да се видят - категорична е продуцентската двойка. 
 
Правилата ще се следват стриктно:
- този път няма да има участници, които излизат свободно от базата;
- всички интервюта и връзки със звезди и неизвестни ще се осъществяват единствено в рамките на базата;
- тя ще разполага с повече от един етаж и с тайни помещения. Ако участниците успеят да ги открият, ще живеят много по-добре...;
- арената ще бъде още по-впечатляваща.
 
* * * * * * *
 
Волейболистът Евгени Иванов - Пушката (бивш капитан на националния отбор по волейбол ), "Мис България" Ивайла Бакалова и футболистът Илиян Киряков са първите представители на отбора на известните. Ще участват още моделът и актриса Бориса Тютюнджиева, както и Александър Сано "Среброто" - актьор, музикант и тв водещ ("Най-хубавите години" по БНТ1).

До последния момент Среброто отричаше участието си в проекта.

В шоуто ще присъства уникална световна звезда - "мъж, актьор, американска екшън звезда, повече от артист", който ще участва по-дълго време от всякоя друга звезда в българско риалити шоу.
Звездата ще участва повече в играта и по-равностойно, като за разлика от Денис Родман миналата година, няма да чупи камерите и да пие.

От 10 000 кандидати за участие в началото, до кастинг са допуснати около 700 човека.

Както стана известно, участниците в "Къртицата 2: Разтърсване" ще живеят в къща, наподобяваща покоите на супергероя Батман.
Първият етаж на базата е превърнат в готически замък. Каменен под, готически арки, елементи от ковано желязо, каменна камина и огромна кръгла рицарска маса, на която ще могат едновременно да сядат всички участници, са само част от мрачния интериор. Специално изработени скулптури на зловещи двуметрови гаргойли пък ще пазят стълбището към втория етаж на къщата.

* * * * * * *
 
Преследването на къртицата започва в 19:30 ч. на 24 феврурари 2014 г. (понеделник).
 


ИЗБРАНО