”Къртицата” - 2 търси своите нови герои

25 ноември 2013 | 10:50 Дачев
Екстремното риалити се завръща в ефир, регистрацията приключва на 3 януари 2014 г.

"Къртицата" се завръща с втори сезон по TV7 догодина, а желаещите да се впуснат в разтърсващото преживяване могат да се регистрират за участие на уеб сайта на шоуто, когато бъде активиран след 17 ч. днес.
 
И в новия сезон базата ще бъде обитавана от звезди редом с най-издръжливите физически и психически кандидати за шоуто.
Наградата във формата отново е 250 000 лв., а продуцентите обещават още по-разтърсващи битки, още по-зрелищни сблъсъци и още по-напрегнати изпитания за тялото и духа, които ще извадят у участниците свръхсили и възможности, за които дори не подозират. „

Най-задаваният въпрос и през 2014 ще бъде "КОЙ е Къртицата", а българският зрител отново ще се превъплъти в любимата си роля на детектив в предизвикателството за съобразителност и наблюдателност.

* * * * * * *
 
В първия сезон на Къртицата взеха участие някои от най-големите български звезди Жени Калканджиева, Николета Лозанова, Явор Янакиев-100 кила, Азис, Деян Донков, Радина Кърджилова, Рут Колева, Емануела, Деян Неделчев-Икебаната и Божидар Искренов-Гибона. Заедно с избраните на кастинг участници, те изживяха най-голямото приключение, като трябваше да се справят с различни физически и психологически предизвикателства в продължение на 3 месеца.„
Победител в първия сезон на Къртицата стана Любомир Жечев, а къртицата - Кирил Ефремов - бе разкрита от зрителите на шоуто, което донесе на един от тях натрупаната по време на играта награда от над 100 000 лв.

Финалът на сезон 1 стана най-гледаното предаване, изпреварвайки програмите на bTV, Нова ТВ и БНТ1. Средно 25% от активната аудитория (TG All 18-49) проследиха грандиозния 8-часов финал, а пикът на живото предаване от базата на "Къртицата" закова пред екрана близо половин милион души от цялата телевизионна публика (TG All 4+). За трите месеца на излъчване на Къртицата пазарният дял на TV7 в праймтайма увеличи със 78% в групата на 18 - 49-годишните зрители.

* * * * * * *
 
Продуцент на приключенското риалити отново е ”Междинна станция”.
 


ИЗБРАНО