„Лесни рецепти с Ненад“ тръгва в ефир от 26 януари

9 януари 2014 | 12:36 Дачев
Новото предаване на кулинарния канал "24 Kitchen" - всяка неделя, 17:00 ч.
 
Водещ на шоуто, стартът на което бе обявен преди повече от месец, е сръбският готвач Ненад Великович (Nenad Velikovic).
Само за половин час, Ненад ще разкрие тайните си как бързо и лесно заетите и динамични хора могат да приготвят прясна и вкусна храна в къщи.
 
Ненад доказва, че въпреки липсата на време, здравословното хапване у дома е постижимо и не отнема много време.
 
Благодарение на съветите му, всеки ще може да приготвя „бифтек с кафе еспресо и гъби шитаке“ и „тапенада от маслини и лимон“ за около 15-тина минути!

* * * * * * *
 
Енергичният шеф е познат на зрителите от „Вкусно с Ненад“.
И за този проект "24 Kitchen България" си партнира с продуцентския екип на Бон Нет ООД, който миналата година реализира „Домашни рецепти с Йоли“.
 
Половинчасовото предаване „Лесни рецепти с Ненад“ ("Easy Meals with Nenad" / "Lako može svako") се снима в София и в Белград. Ненад разкрива на заетите и динамични хора своите тайни как бързо и лесно се приготвя прясна и вкусна храна. 
Ненад доказва, че сложното име на дадена рецепта може да крие семпъл вкус и само 15 минути за приготвяне. „Бифтек с кафе еспресо и гъби шитаке“, „Тапенада от маслини и лимон“, „Дива патица със сливи и бадеми“, „Рамстек в царевица“ или „Шоколадов тарт със сладолед“ – всичко това, според Ненад, можем да предложим у дома на вечеря в делничен ден.
 
В предаването сръбският готвач споделя и полезни съвети:
- как да мариноваме пресен лук и месо,
- как да начукаме месо без чук,
- как бързо да опушим сирене с билки,
- как да приготвим дресинг за салата,
- как да обезкостим бутче,
- как да приготвим зеленчуков бульон,
- как да съкратим процеса на печене и др.
 
* * * * * * * *
 
„За мен бе истинско удоволствие, че 24KITCHEN реши да работи отново с мен. Надявам се, че зрителите ще стигнат до моето заключение, че готвенето не е трудно, ако вложиш сърце.
 
Приготвянето на вкусна и здравословна храна е своеобразно изкуство, което превръща всеки практикуващ в творец. Всеки може да създаде кулинарни шедьоври в къщи, с които да зарадва семейството, приятелите си и да им подари усмивка.“, споделя Ненад. 
 
* * * * * * *
 
Поредицата ще се излъчва в България, Сърбия, Словения, Хърватска и други балкански страни, където Ненад вече е познат на аудиторията.  
 


ИЗБРАНО